Bivša voditeljica kroz suze o teškom razdoblju: ‘Srce će mi otkazati’

Emotivna Korana Gvozdić (Foto: Youtube screenshot)

Bivša televizijska voditeljica Korana Gvozdić gostovala je u podcastu ‘Mame kod Lane‘ te je voditeljici Lani Gojak Bajt ispričala što je sve prolazila na putu majčinstva. Podsjetimo, Korana je majka dječaka Olivera kojeg je dobila sa suprugom Ivanom Šarićem.

Na početku razgovora Korana se prisjetila svog veselog djetinjstva i detalja koji su ga obilježili. Zatim se osvrnula na to kada je očekivala da će se ostvariti u ulozi majke. “Uvijek sam govorila da ću prvo dijete roditi s 27 godina jer je tada i moja mama postala mama”, poručila je.

Inače, Korana je postala majka s 38 godina, a u podcastu je prvi put progovorila o izazovima i borbama s kojima se na tom putu suočavala. Nakon velike sreće koju je osjetila kada je shvatila da je trudna, uslijedio je težak period u kojem je Korana pobijedila svoj veliki strah.

Korana Gvozdić i Ivan Šarić ponosni su roditelji malenog Olivera (Foto: Instagram)

‘Srce će mi otkazati’

Naime, tijekom trudnoće Korana je sama sebi ubrizgala između 230 i 240 injekcija u područje trbuha i bedara, unatoč velikom strahu od igle. Njezin sin Oliver na svijet je došao dva mjeseca prije termina i to u vrijeme pandemije koronavirusa.

“Kad sam se probudila, doktor mi ga je pokazao na ekranu, u inkubatoru. Ja sam ga rodila, nisam ga ni privila na prsa, vidjela sam ga tek drugi dan”, ispričala je emotivna Korana kroz suze.

Njezin sinčić nakon toga je bio na odjelu intenzivne njege, a posebno je emotivan trenutak bio kada je Korani u posjetu prvi put došao suprug Ivan Šarić. “Srce će mi otkazati”, prisjetila se Korana trenutka kada je prvi put vidjela supruga nakon što su postali roditelji.


Bol i suze i danas pamte: Iza uvijek nasmijanog domaćeg para krije se teška životna priča

Inače, Oliver je rođen 13. travnja 2021. godine, a iz bolnice je Korana sa svojim sinčićem izašla tek 20. svibnja.

“Bodrili smo i čekali jedan drugog. Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi Majčin dan. I onda smo nakon 5 tjedana i 2 dana izašli zajedno”, poručila je svojevremeno voditeljica.


Komentari