Bivša supruga Harisa Džinovića već ljubi drugog: ‘Mog muškarca se pita za sve’

Melina i Haris DŽinović (Foto: Tonci Plazibat / CROPIX)

Modna dizajnerica Melina Džinović razvela se od legendarnog pjevača Harisa Džinovića, s kojim je bila 10 godina u braku, što je iznenadilo javnost. Melina se o svom novom partneru i privatnom životu još uvijek ne izjašnjava, za razliku od Harisa koji je na temu razvoda i bivše supruge dao veliki broj izjava.

O tome što joj je bitno kod partnera, Melina je već ranije govorila. Opisala je da voli muškarce sa stavom i one koji su glavni u kući. “U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita”, izjavila je.

Također, istaknula je da su joj želje partnera podjednako važne kao i njezine vlastite. “Divno je to što je moj muž uspio izbalansirati da moje i njegove želje budu ispunjene. Djecu odgajam tako da se odmah smire kada ih otac oštro pogleda. U našoj kući nema modernog odgoja i ne dopuštamo im hirove. Često dobivaju i kaznu”, navela je Melina prije nekoliko godina.

Skriva novu vezu

Navodno, Melina je već pola godine u vezi s dvije godine starijim biznismenom. “Iako se njihov odnos počeo hladiti mnogo prije nego je ona napustila obiteljsku vilu, uspjela je sakriti pravi razlog zbog kojega je stavila točku na taj brak, a to je muškarac kojega je upoznala protekle godine i s njim uplovila u romansu”, naveo je izvor za portal “Alo”.

Podsjetimo, nedavno je spomenuti portal pisao o oglasu koji je navodno dao Haris. Uz nekoliko svojih fotografija, pjevač se obratio u vezi Meline. “Ostavila me, a ja nisam nizašto kriv… Kriv sam jedino što sam davao, kriv sam što sam puštao da se kupuje i hoda, da se spava po skupim hotelima, da se kupuju najskuplje stvari, da se kupuju najskuplji automobili za koje sam ja zaradio. Kakva je ona žena… Ne volim puno pričati o ovoj temi”, napisano je na početku oglasa.


Nakon toga, Haris je naveo i kriterije koje bi trebala ispuniti njegova nova supruga. “Bitno je da ne voli pare”, zaključio je u oglasu. Neki su izrazili svoje sumnje u vjerodostojnost oglasa. “Ne vjerujem baš da Haris traži ženu na ovaj način, moguće je da se netko našalio s njim”, rekao je jedan stanovnik Banja Luke za tamošnje medije. Pjevač se o spomenutom oglasu za novu, potencijalnu suprugu još uvijek nije oglasio.

Procurili novi detalji razvoda koji je uzburkao javnost: Pjevač odlučio raskrinkati bivšu suprugu


Komentari