Bivša kandidatkinja ‘Života na vagi’ prekinula šutnju pa otkrila: ‘Cijelo vrijeme lažu i muljaju’

Jelena Putnik sudjelovala je u drugoj sezoni 'Života na vagi' (Foto: RTL)

Gledatelji RTL-a odnedavno imaju priliku pratiti 8. po redu sezonu showa ‘Život na vagi’ u kojoj novih 16 kandidata pokušava izgubiti kilograme, ali i promijeniti svoje životne navike i općenito život na bolje.

U prethodnim sezonama se to u više navrata pokazalo itekako mogućim. Kandidati koji su prošli kroz show iz istog su izlazili potpuno transformirani, kako fizički tako i mentalno, s nekim novim navikama i novim životnim ciljevima.

No, izlazak iz showa i povratak u realnost nije nimalo jednostavan, a nerijetko se dogodi da s povratkom u stvarni život, kandidati se ujedno vrate i starim navikama s kojima im se u konačnici vrate i kilogrami. Upravo o ovoj temi sad je progovorila jedna od bivših kandidatkinja showa, Jelena Putnik, koja je sudjelovala u drugoj sezoni ‘Života na vagi’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝙅𝙚𝙡𝙚𝙣𝙖𝙋𝙪𝙩𝙣𝙞𝙠 𝙛𝙞𝙩𝙣𝙚𝙨 𝙞𝙣𝙨𝙩𝙧𝙪𝙠𝙩𝙤𝙧 (@jelenaputnik_jele)


“Cijelo vrijeme lažu i muljaju”

Jelena se oglasila putem Instagrama zbog, kako kaže, brojnih upita na koje nije odgovarala, a koji su vezani sa sam show. Pojasnila je kako je odlučila dati javni osvrt kako bi stavila točku na određenu temu, ali i kako bi zamolila da joj se više ne postavljaju pitanja vezana uz taj show i kandidate koji su kroz njega prošli.

U podužem videu je komentirala dvije teme, a najprije se osvrnula na to zašto se skriva istina o kandidatima koji su vratili kilograme kada se oni u gradu viđaju ogromni.

Naime, Jelena tvrdi kako neki kandidati ‘Života na vagi’ “cijelo vrijeme lažu i muljaju da su ostali fit, a nisu”. Također, smatra kako je problem što se neki kandidati lažno prikazuju i time se stvara slika kako su svi koji su prošli kroz show uspjeli skinuti kilograme bez da su ih nakon showa vratili, što kaže, nije točno.

Mlada Zagrepčanka naprasno napustila Život na vagi: ‘Zbog zdravlja, srce mi je otkazalo’

“Nemojte miješati lonce i poklopce”

“Nismo svi uspjeli i nemojmo se lagat, ali dobro tu ću stati na tome”, poručila je Putnik koja je i sama prošla kroz slično, ali se uspjela vratiti na pravi put te danas radi kao trenerica, odnosno ‘instruktorica, coacherica, mentor’, kako kaže, zahvaljujući iskustvu stečenom upravo u ‘Životu na vagi’ te “stotinama pročitanih knjiga i bezbroj znanstvenih radova”.

U sklopu videa je naglasila i kako smatra da je sudjelovanje u ‘Životu na vagi’ dobro jer je “bilo kakva promjena bolja ni od kakve”, ali i da se ne treba zavaravati te da gledatelji trebaju shvatiti kako je realnost drugačija od onog što se prezentira na malim ekranima.

“Nemojte miješati lonce i poklopce, ne postoji savršen način, postoji vaš način”, poručila je za kraj Jelena koja je sudjelujući u ‘Životu na vagi’ izgubila 45 kilograma te je ujedno osvojila i 50 tisuća kuna kao nefinalistica s najvećim postotkom izgubljene tjelesne mase.


Komentari