BEBA NA PRAGU PEDESETE: Goran Vlaović dobio četvrto dijete, ovog puta s bivšom misicom

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Bivši nogometni reprezentativac Goran Vlaović i bivša miss Universe Ivana Mišura dobili su prvo zajedničko dijete. Sretnu vijest potvrđena je na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatska.

“Čestitamo bivšoj Miss Universe Hrvatska Ivani Mišura i njezinu zaručniku na djevojčici koju su donijeli na svijet”, napisali su u objavi i javnosti otkrili da su Vlaović i Mišura zaručeni.


Vlaoviću je ovo četvrto dijete. Iz osamnaestogodišnjeg braka s Milanom Vlaović Kovaček ima sinove Stjepana i Marija te kći Niku. Razveli su se 2011. godine, a zbog djece su ostali u prijateljskim odnosima. Milana je nakon braka s Goranom utjehu pronašla u dikretoru agencije Pepermint, Borisu Kovačeku s kojim je u braku od 2018. godine.

Bivšeg nogometaša Dinama su nakon razvoda povezivali sa Ivanom Reacek s kojom je viđan po narodnjačkim klubovima, ali je opovrgnuo glasine i naglasio da su samo prijatelji. S Mišurom su ga upoznali zajednički prijatelji, a vezu su započeli nakon četverogodišnjeg poznanstva.

Mišuri je ovo prvo dijete, a s Vlaovićem je prohodala ubrzo nakon prekida s glumcem Lujom Kunčevićem. Svoju vezu obično ne komentira javno, iako je jednom izjavila da je jako sretna.


Komentari