‘BAŠ TAKVOG RADNIKA TREBAM’ Ivana Paradžiković uzela bušilicu i otkrila na čemu trenutno radi!

Foto: Instagram

Popularna novinarka Ivana Paradžiković pokazala je kako to izgleda kada ona preuzme “stvar u svoje ruke”.

Nakon ljetovanja, bacila se na obnovu svog doma, a u hashtagovima je objasnila na čemu točno radi- obnova fasade, saniranje štete, restauracija, renovacija, sanacija…

“Postoji trenutak u životu kada čovjek jednostavno mora preuzeti stvari u svoje ruke!”, opisala je situaciju Ivana i priložila tri fotografije na kojima pozira s bušilicom u radnom odijelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ivanaparadzikovic (@ivanaparadzikovic)


Pratitelji nisu krili oduševljenje, neki su pokazali želju da im Ivana radi na obnovi kuće.

“Baš takvog radnika trebam”, “Ako znaš popravljati PVC stolariju, bilježim se”, “Žena po mjeri”, samo su neki od komentara, a bilo je i onih koji su tražili dlaku u jajetu.

“Malo bolje radne cipele, bilo bi sigurnije”, “A da je upališ, možda bi bilo bolje” i “Kud baš nosivi zid”, zapažanja su pratitelja.

Inače, novinarka je fanove za vrijeme odmora počastila fotografijama u kupaćem kostimu i pokazala besprijekornu liniju. Otkrila je i da planinari na Papuku. Podsjetimo, bivša voditeljica emisije Provjereno prošle se godine izgubila tijekom planinarenja u šumi iznad doma Jankovac, a spasila ju je članica HGSS-a Marika. Ovo ljeto, Marika ju je povela na avanturu, a Ivana se pohvalila kako je sve prošlo u najboljem redu.


Komentari