Barbara Kolar se posramila tijekom vođenja emisije: ‘Da sam znala, nikad se ne bih usudila’

Barbara Kolar (Foto: Ronald Goršić / CROPIX)

Jedna od ikona domaće glazbene scene svakako je Zorica Kondža koja već nekoliko desetljeća uspješno vlada zabavnom, pop i rock glazbom. Također, njezine zavidne vokalne sposobnosti bude poštovanje kod različitih izvođača koji od nje imaju što naučiti.

Nadalje, voditeljica Barbara Kolar našla se u nezgodnoj situaciji usred emisije ‘Kod nas doma’, upravo kada joj je u goste došla Zorica Kondža. Inače, Kondža i Kolar razgovarale su o poznatoj pjesmi ‘Ti si moj san’.

“Pisma je velika, lipi tekst, nježna, i, eto, podsjeća me na sve lipo”, navela je Kondža, na što je Kolar odgovorila: “Da sam znala da ti je ta omiljena, nikad se ne bih usudila pjevati ju javno, ali sad je već kasno za za to”, rekla je Kolar sramežljivo.

‘Sad mi je neugodno’

Ipak, glazbena diva voditeljici je uputila riječi hvale. “Dapače, baš je bilo meni drago čuti tebe. Ne može se puno voditeljica pohvaliti da može otpivati ‘Ti si moj san'”, zaključila je Kondža.

Voditeljica se nakon toga nakratko prekrila dlanovima, a onda je poručila: “Sad mi je neugodno, ali ćemo nastaviti dalje s razgovorom”. Podsjetimo, voditeljica Barbara Kolar zapjevala je pjesmu ‘Ti si moj san’ u popularnoj zabavnoj emisiji ‘Zvijezde pjevaju’ uz pratnju pjevača Marka Tolje.


Inače, Kolar je diplomirala na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, ali ljubav prema televiziji i radiju odvela ju je u potpuno drugačijem smjeru. Vodila je neke od najgledanijih TV emisija, a gotovo svakodnevno ju gledamo kao voditeljicu HRT-ove emisije ‘Kod nas doma’ i slušamo na radiju. Uz radio i televiziju, Kolar se okušala i u nekoliko TV serija.

Slavlje u ‘Dobro jutro Hrvatska’: Poznato lice ime poseban razlog za veselje


Komentari