Baby Lasagni fanovi dobacili jednu stvar pa pokrenuli lavinu emocija: ‘Otišao je naš voljeni Stipe’

Baby Lasagna (Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX)

Baby Lasagna i dalje je hit ne samo među Hrvatima, već i u cijelom svijetu. Trenutno je na turneji po Poljskoj, gdje je održao koncerte u Varšavi i Wrocławu. Na jednom koncertu došlo je do situacije koja ga je dovela do suza.

Netko iz publike mu je dobacio plišanu mačku, a publika je skandirala. Purišić je veoma emotivno reagirao na to jer ga je plišanac podsjetio na mačka Stipu te je na stageu otkrio da je mačak uginuo.

“Ovo me rasplakalo, Stipe je uginuo. Ne, ozbiljno, Stipe, naš voljeni mačak je uginuo nedavno. Kada sam ovo vidio, jednostavno me rasplakalo”, izjavio je. Mačak Stipe bio je kućni ljubimac njegove djevojke Elizabete Ružić, a Purišić je jednom prilikom otkrio da je upravo zbog njega zavolio mačke.

Promocija slikovnice (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Mačak Stipe je junak slikovnice

Podsjetimo, Stipe je i glavni junak slikovnice “Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo” koju je Purišić objavio u suradnji s Igorom Juriljem. Osim Stipe Purišić ima još dvije mačke, Gertrudu i Branku, a mačke su bili i glavni motiv Baby Lasagna mercha.

Stigli prvi komentari na neobičan spot Baby Lasagne: ‘Ovo je bolesno’


“Bio sam često u bendovima, ali nikad nismo radili nešto posebno od mercha ili općenito nešto takvo kao što je slikovnica. Posebno sam uzbuđen, jer je ovo slikovnica koja opisuje priče i događaje Elizabetinih i mojih mačaka, nešto poput jedenja puža ili tuče s kaučem. Jako sam uzbuđen da to predstavljamo javnosti, jer ovo su stvarne priče i vjerujem da će biti nešto zaista posebno”, ispričao je Purišić o svojoj slikovnici.

Mačak Stipe rođen je s jednim okom, a bio je i u spotu Purišićevog eurosongskog hita “Rim Tim Tagi Dim”. Purišić je za vrijeme sudjelovanja na Eurosongu ispričao kako mu nedostaju mačke. Nakon povratka s Eurosonga na nogu je tetovirao lice svog mačka Stipeta.

 


Komentari