Baby Lasagna uputio poruku podrške Vatrenima: ‘Ja nisam uspio, ali vi sigurno hoćete’

Baby Lasagna poslao poruku podrške Vatrenima (Foto: RTL Danas screenshot)

Sutra u 18 sati hrvatska nogometna reprezentacija igra svoju prvu utakmicu na Euru 2024. Snage će odmjeriti sa Španjolcima, a tim je povodom Baby Lasagna Vatrenima poslao poruku podrške.

“Pozdrav ljudi, pozdrav Vatreni. Samo da uzmem trenutak da vam poželim sreću. Donesite to zlato doma. Ja nisam uspio, ali vi sigurno hoćete”, rekao je pjevač za RTL Danas.

Podsjetimo, prije početka Eurosonga, HNS je Marku Purišiću, poklonio dres s brojem 1 i imenom Baby Lasagne.

@thebabylasagnaofficial Hvala @hns.family ♬ original sound – The Baby Lasagna Official

Oduševio nogometnim vještinama

“Baby Lasagna će uskoro predstavljati Hrvatsku pred cijelom Europom, ali i šire – sigurni smo da će mu ovaj najljepši dres dobro doći. Hrvatska je uz tebe! P.S. Broj na dresu nije slučajno odabran”, poželjeli su tada našem glazbeniku sreću iz HNS-a.

Sudeći po osmijehu na Markovom licu, ovaj ga je poklon oduševio. Dres je odmah navukao i pokazao zavidne nogometne vještine i to niti  manje niti više – nego u papučama.


Naravno, njegovi su fanovi bili oduševljeni. “Profesionalac”, “Ogroman nogometni talent”, “Kažem vam, da ste njega vodili na Svjetsko prvenstvo 2018. godine, Francuska ne bi imala nikakve šanse”, “Novi Rakitić”, “Čovjek ima vještine”, “Želim te vidjeti na Europskom prvenstvu”, glase tek neki od komentara njegovih obožavatelja.

Nova sezona Gospodina savršenog donosi drastične promjene: ‘Idem na sve ili ništa’


Komentari