Baby Lasagna spektakularno dočekan u Umagu: ‘Tresem se, nisam očekivao toliko ljudi’

Doček Baby Lasagne u Umagu (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Pobjednik ovogodišnje Dore, Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna, danas se vratio u rodni Umag, a njegovi su mu sugrađani priredili poseban doček.

Brojni obožavatelji u rukama su držali transparente s natpisima poput “Marko please meow back” i “Ponos našeg grada”, a čitavo vrijeme su mu pljeskali i skandirali.

Baby Lasagna podijelio fotografiju dirljivog trenutka s majkom: ‘Sve na svijetu’

Baby Lasagna je bio strpljiv i rukovao se i fotografirao s oduševljenim građanima, te nije skidao osmijeh s lica.

“Uplašen sam jako. Tresem se, nisam očekivao toliko ljudi. Danas sam bio šest puta na WC-u”, rekao je okupljenima kroz šalu.


Umag, doček Baby Lasagne (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Oduševljeni mališani

Pjevačem su bili oduševljeni i brojni mališani koji su mu postavljali razna pitanja. Zanimalo ih je kako je smislio svoje umjetničko ime.

“Htio sam da ime bude simpatično i smiješno i nadam se da sam u tome uspio”, rekao je.

Na pitanje voli li više mamu ili tatu odgovorio je “Ako me treba utješiti zovem tatu, a ako me treba ohrabriti zovem mamu.”

“Očekivao sam da će ovo biti puno manjeg obujma i da će doći oko pedesetak ljudi. Nisam niti sanjao da neću moći sići sa pozornice jer su me djeca okupirala što mi je jako drago. Sretan sam ako sam sve ove ljude učinio sretnima i ponosnima barem na te tri minute dok smo nastupali. Ovo je nevjerojatno. Svaki dan neki novi šok “, poručio je.



Komentari