Baby Lasagna rasprodao koncerte na zagrebačkoj Šalati: ‘Konačno, to se ne propušta’

Baby Lasagna rasprodao koncerte (Foto: EBU)

Nakon što je oduševio gledatelje diljem svijeta, Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić, najavio je koncerte u rujnu na zagrebačkoj Šalati. Ulaznice za prvi koncert koji će održati 12. rujna puštene su u prodaju u srijedu točno u podne te su odmah rasprodane.

Baby Lasagna je nakon toga najavio i drugi koncert 13. rujna, a ulaznice za njega su nestale u svega četiri minute. Treći i ujedno posljednji koncert na Šalati održat će se 14. rujna, a Marko je putem Instagrama zahvalio fanovima na nevjerojatnoj podršci.

“Ovo je iznad svih mojih očekivanja. Ja i dalje mislim da me netko laže jer kako?”, poručio je Marko koji se nedavno pohvalio kako je pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ u top 50 najslušanijih pjesama na Spotifyju na svijetu. Također, njegova pjesma ulazi na britansku ljestvicu top singlova, što je prije njega uspjelo samo Ivi Robiću s pjesmom ‘Morgen’.

‘To se ne propušta’

Što o koncertima koje će Baby Lasagna održati u rujnu misle Zagrepčani te jesu li kupili ulaznice, upitali smo ih u anketi – Hoćete li ići na koncert Baby Lasagne koji će se održati u rujnu na Šalati?

Dio građana istaknuo je da će svakako ići na koncert. “Da, treba podržati mladog i perspektivnog glazbenika”, “Da, karte su kupljene”, “Da, Rim Tim Tagi Dim”, “Naravno, karta kupljena u 12 sati”, komentirali su.


“Da, to se ne propušta definitivno”, “Konačno rasprodan koncert našeg izvođača”, navodili su Zagrepčani. Također, neki su predložili da bi Baby Lasagna koncert trebao održati u zagrebačkoj Areni.

Karte su rasprodane

S druge strane, neki su se požalili da karte nisu uspjeli kupiti jer su prebrzo rasprodane. “Kako, ako je koncert rasprodan u četiri minute”, “Išla bih 13. jer mi je onda rođendan, karte su već rasprodane, a nitko me neće počastiti, šmrc, šmrc”, poručili su.

Nadalje, jedan je Zagrepčanin upitao što će Baby Lasagna svirati na koncertu, osim pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim’. Podsjetimo, Baby Lasagna u svoj glazbenom repertoaru ima još i pjesme ‘IG Boy’ i ‘Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much’.

Također, na YouTubeu je dostupna Markova duhovna pjesma ‘Ne daj mi Oče’, kao i nekoliko studijskih albuma Manntre, u kojoj je Lasagna svirao bas gitaru od 2011. do 2016. pa zatim ponovno od 2018. do 2022. godine.

Baby Lasagna rasprodao drugi koncert, najavio treći: ‘Treba mu Arena, ne stanemo svi’

Nadalje, organizatori navode kako će Baby Lasagna na Šalati uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca Demons & Mosquitos čiji se izlazak očekuje na jesen.

Dio fanova stoga ne sumnja u uspjeh mladog pjevača. “Dečko je talent, sposoban i vrijedan”, “Pa može imati i goste na svom koncertu i važno je da se svi vesele!”, “Pa ima i pjesme od benda u kojem je svirao pa ih može pjevati. Može i napraviti obrade nekih pjesama”, zaključili su Zagrepčani.


Komentari