Baby Lasagna prestigao najveću konkurenciju: Trenutno sve ukazuje da će Hrvatska osvojiti Eurosong

Baby Lasagna poznat je kao ljubitelj mačaka (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Hrvatska trenutno ima najveće šanse za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu. Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, ponovno je prvi na eurovizijskim kladionicama.

Naime, nakon što je neko vrijeme držao drugo mjesto ispod Švicarca Nema i pjesme ‘The Code’, pjesmi ‘Rim Tim Tagi Dim’ sad se predviđaju najveće šanse za pobjedu – čak 22 posto.

Drugoplasirani na kladionici, švicarski predstavnik ima 21 posto šanse, a Baby Lasagni ovo je ujedno i najveći postotak koji je do sad imao na kladionicama.

Baby Lasagna ponovno je prvi na kladionici (Foto: Screenshot)

Zanimljivo je spomenuti i kako je trenutno trećeplasirana talijanska predstavnica Angelina Mango koja prema eurovizijskim kladionicama ima tek 1 posto šanse za osvojiti ovogodišnju titulu pobjednika Eurovizije.

Inače, Baby Lasagna slovi za favorita na Eurosongu još i prije nego što je Hrvatska imala svog predstavnika, a 29. veljače je i na kladionicama zasjeo na prvu mjesto te je tamo bio mjesec dana.

Međutim, onda ga je prestigla Švicarska, te je narednih 31 dan držao drugo mjesto. Do promjene na kladionici došlo je nakon što je Baby Lasagna odradio drugu probu u Švedskoj kojom je ponovno oduševio fanove Eurosonga.


Objavljen video s druge probe Baby Lasagne, fanovi oduševljeni jednim detaljem: ‘To je to’

Ponovno oduševio fanove

Naime, Marko se na jučerašnjoj probi pojavio s novom, odnosno, bolje rečeno starom frizurom, što je fanovima odmah zapelo za oko. Promjena je to koja je uslijedila nakon što se na prvoj probi pojavio sa zalizanom frizurom koja se nije svima svidjela.

“Tooo, ponovno s razbarušenom kosom. Molim te, ostavi je ovakvu za polufinale i finale”, “Samo ova frizura”, “Hvala što si vratio frizuru u onaj stari stil ‘neuredne’ kose! Sretno”, “Ostavi se zalizane kose za neku gotik zabavu. Drži se ti ove frizure s Dore”, pisali su neki obožavatelji.

Što se tiče kostima, imao je isti onaj od prije prije četiri dana, kada je održana prva proba. Radi se o tradicionalnom kostimu koji podsjeća na narodnu nošnju, točnije, sastoji se od crvenog prsluka ispod koje ima košulju s čipkom i velikim rukavima, a kojeg je za njega (ali i ostatak njegove ekipe) dizajnirala Valentina Pliško.


Komentari