Baby Lasagna otkrio što se događalo iza kulisa: ‘Bilo je napeto, neki su se čak i posvađali’

Baby Lasagna u RTL Direktu (Foto: RTL)

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, osvojio je drugo mjesto na ovogodišnjem Eurosongu sa samo 44 boda manje od Švicarca Nema koji je kući odnio pobjednički trofej.

Naš predstavnik osvojio je srca publike diljem svijeta koja ga je, u konačnici, i nagradila najveći brojem bodova na 68. izdanju izbora za pjesmu Eurovizije.

Marko se u nedjelju vratio u Hrvatsku gdje mu je u Zagrebu organiziran spektakularni doček kojemu je prisustvovala više od pet tisuća ljudi, a sinoć je, za kraj svoje medijske turneje, gostovao u RTL Direktu kod Mojmire Pastorčić.

Jedno pitanje nametnulo se tri dana nakon Eurosonga: Ljudi su primijetili stvar o kojoj se malo govori

“Osjetilo se dosta napetosti”

Osim što je podijelio dojmove s najvećeg glazbenog natjecanja na svijetu, Baby Lasagna se osvrnuo i na skandale koji su pratili ovogodišnji Eurosong.


Osim Nizozemca koji je diskvalificiran nekoliko sati uoči samog finala, najviše tenzija izazvalo je sudjelovanje Izraela na Eurosongu, a predstavnici nekih drugih zemalja jasno su dali do znanja što misle o sudjelovanju Eden Golan na natjecanju zbog čega su se održavali i propalestinski prosvjedi.

“Mi smo to manje doživjeli jer smo imali drugu rutu busom, ali se osjetilo dosta napetosti kad je prošla u backstageu Izraelka, neki su se čak i posvađali s njihovom delegacijom”, započeo je.

Cure informacije o zbivanjima iza kulisa Eurosonga: Srpska predstavnica progovorila o čudnim događajima

Eurosong pod policijskom pratnjom

“Osjetila se neka napetost, ja se u to ne razumijem i nisam informiran, iako bih se trebao informirati da znam što se događa i zašto su svi napeti. Ali, da, osjetila se napetost”, ispričao je Marko u RTL Direktu.

Također, osvrnuo se i na činjenicu da su cijelo vrijeme imali osiguranje zbog straha od terorizma.

“Da, sve delegacije su se okupljale uz policijsku pratnju koja je vozila do dvorane. Kad nema policije sve je ok, a kad je tu kao da privlači nešto”, iskreno je priznao naš predstavnik.

Scena koju kamere nisu pokazale: Svi pričaju o emotivnom trenutku između Marka i zaručnice Elizabete

“Trebali bi uživati u ovom visokom rezultatu”

Za kraj, Baby Lasagna je otkrio što misli o pobjedi Švicarske te kako mu se svidjela pjesma ‘The Code’.

“Mislim da bi trebali uživati u ovom visokom rezultatu i mislim da je publika rekla svoje, tako da, ne trebamo se baš previše brinuti tko ima pehar doma – Nemo ili ja.

Mislim da je njegova pjesma fenomenalna, to sam već prije govorio”, zaključio je Marko koji je u Direktu najavio i nadolazeći album, ali i turneju po Hrvatskoj i Europi.


Komentari