Baby Lasagna otkrio detalje večerašnjeg nastupa: ‘Sve će biti drugačije’

Baby Lasagna (Foto: Instagram)

Večeras je na rasporedu druga polufinalna večer Dore na kojoj će, između ostalih, nastupiti i ovogodišnji favorit Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna. Njegova pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ već je sad apsolutni hit među obožavateljima Dore i Eurosonga, a što možemo očekivati od njegovog večerašnjeg nastupa, Baby Lasagna otkrio je za Zagreb.info.

Baby Lasagna (Foto: Youtube)

‘Sve je fantastično’

‘Probe su gotove. Bilo je tri dana proba i ogromna je bila razlika između prvog i zadnjeg dana. Prvi dan je sve bilo kaotično, brzo i dosta je onako ostavilo neku nesigurnost, ali zadnji dan probe je bio vrh. Sve smo pogledali, sve smo čuli i sve je fantastično i jedva čekam’, oduševljeno je ispričao mladi glazbenik.

Gledatelji nemilosrdni nakon sinoćnje Dore: ‘To treba ukinuti, bacanje novca bezveze’

Kako je pojasnio u razgovoru, za večerašnji nastup priprema nešto potpuno drugačije od onog što su obožavatelji do sad mogli vidjeti od njega.

‘Šou će biti još nešto luđe’

‘Jako sam uzbuđen. Ne mogu, u biti, ne želim otkrivati puno od svog nastupa. Jedino što mogu reći, nemojte se navikavati na look i feel spota. Na šou će biti još nešto luđe. Postoje neki momenti, možete pogađati što će iz spota biti slično, ali u globalu sve će biti drugačije‘, poručio je Baby Lasagna.


Inače, nakon što je u utorak objavio spot za svoju pjesmu, za koji je zaslužna njegova djevojka Elizabeta Ružić, Marko je Hrvatsku plasirao na treće mjesto na kladionici Eurosonga iako svog predstavnika tek trebamo izabrati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Izabrano prvih osam finalista

Podsjećamo, u jučerašnjoj, prvoj polufinalnoj emisiji Dore, od 12 natjecatelja izabrano je osam finalista koji će u nedjelju pokušati izboriti pobjedu, a oni su:  Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić.


Komentari