Baby Lasagna objavio velike promjene: Jedna posebna osoba postaje dio njegova benda

Baby Lasagna (Foto: Ivana Grgic / CROPIX)

Marko Purišić, poznatiji pod imenom Baby Lasagna, još otkako se u veljači pojavio na domaćoj glazbenoj sceni, osvaja srca publike gdje god se pojavi. Tako njegovi brojni fanovi budno prate svaki njegov korak, a nedavno ih je razveselio najnovijom objavom na svom Instagram profilu.

Naime, Marko je objavio fotografiju sa svojim mlađim bratom Martinom te jednu stariju obiteljsku fotografiju. Uz njih je napisao i emotivnu objavu te otkrio važnu informaciju koja mu je uljepšala ne samo dan ili tjedan, već cijelu godinu.

“Upozorenje! Ako vam se gadi dok dijete povraća, nemojte prelaziti na drugu fotografiju. Ako ne, uživajte i nema na čemu. U svakom slučaju, jako sam sretan jer sam dobio najbolji rođendanski poklon – moj brat se vratio kući i tu će ostati. Pridružit će se našem bendu”, napisao je Marko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)


Braća glazbenici

Naime, i njegov je brat također glazbenik. Tako je Marko napisao tekstove za album “Ravenblack” benda Mono Inc., koji je bio odlično prihvaćen u Njemačkoj i našao se na prvom mjestu službene njemačke ljestvice slušanosti, a za ovaj je uspjeh primio i nagradu. Zanimljivo je spomenuti da u istom tom bendu Martin svira bas te nastupa pod umjetničkim imenom Val Perun.

Podsjetimo, prije koji dan je Marko gostovao u podcastu Skip Or Beep bravo! radija gdje se s voditeljicom Tatjanom Jurić dotaknuo životnih trenutaka i prekretnica, vjerskih pitanja, ali i politike za koju je kazao da je mišljenja da je sad prekasno da je počne pratiti.

“Mene je bilo sram pred prijateljima, mene je bilo sram pred bilo kime”, iskreno je progovorio o svojoj ustrajnosti u bavljenju glazbom dok je imao samo nekoliko pratitelja. “Zašto, zato što se, kao, nisi realizirao?”, nadovezala se Tatjana.

@zagrebinfo Koliko Baby Lasagna poznaje lazanje? 🍽🎤 #zagrebinfo #babylasagna #lasagna #lasagne #eurosong #eurovision #dora #viraltiktok #tiktok #fy #fyp ♬ original sound – zagreb.info

Sumnja u uspjeh

“Da, jer sam radio glazbu, svi su imali posao, dizali kredite, kupovali stan, auto, imali su velike planove. Ja sam kao neki lulek radio glazbu doma i mislio da će to nekad upalit’. Već sam bio odustao, išao sam si naći posao jer moram odustati od ovoga. Osjećao sam se kao budala, svi su nastavili sa životom, a ti jedini radiš isto što si radio u srednjoj školi”, poručio je Marko.

“U trenutku racionalizacije, kad si shvatio da moraš zaraditi plaću, jesi li negdje u pozadini ipak imao misao – ja znam da će ovo uspjeti ili ne, gotovo je nema šanse?”, pitala je Tatjana.

“Pa ne baš ‘ovo će uspjet’, ali je bilo u glavi neš’ ti odustat. Bio sam tužan jer neću moći provesti osam sati pišući pjesme, ali hvala Bogu nije tako ispalo”, zaključio je Baby Lasagna.

Baby Lasagna nasmijao fotografijom sa zaručnicom: Pratitelji su složni oko jednog


Komentari