Baby Lasagna nakon skandala napravio drastičnu promjenu: Na koncertu sve iznenadio novim imidžem

Marko Purišić/Baby Lasagna (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Marko Purišić, poznatiji pod svojim umjetničkim imenom Baby Lasagna sinoć je nastupio na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, gdje je s Nipplepeopleom i Vojkom V oduševio publiku.

Posebnu pažnju privukao je njegov novi imidž, jer je za ovu priliku skratio kosu, čiji su vrhovi i dalje obojeni u plavo.

S reperom Vojkom V pozirao je fotografiju koju su objavili za Instagramu, a Vojko je na svom profilu uz njihovu zajedničku sliku napisao “Braćurda!!”.

Spot njegovog hita skupio 10 milijuna pregleda

Inače Baby Lasagna je izrazito ponosan na svoju pjesmu Rim Tim Tagi Dim kojom je osvojio srca publike na Eurosongu, iako mu je pobjedu uskratio žiri. Spot njegovog hita je skupio 10 milijuna pregleda na YouTubeu u pet mjeseci, što je Purišić istaknuo na Instagramu.

Na Thompsonov koncert u Dugopolju došao i njegov teško bolesni sin: ‘On je medicinsko čudo’


Osim toga, otkrio je da se njegova pjesma puštala tijekom Olimpijskih igara u Parizu, što je također razveselilo njegove fanove koji su pisali komentare poput “Ujedinio si cijeli svijet, bravo”.

Kontroverza nakon Eurosonga

Podsjetimo, Baby Lasagna ovih se dana nalazi u središtu skandala Naime, nakon što su pojedini strani mediji prenijeli njegovo gostovanje u podcastu Inkubator, od prije koji mjesec, neki fanovi Eurosonga nisu bili oduševljeni onim što su čuli.

Marko je, gostujući u navedenoj emisiji, prepričavao svoje iskustvo s Eurosonga gdje je, između ostalog, ispričao neke nepoznate detalje kao što su trenutak u kojem se irska predstavnica Baby Thug “derala i plakala” jer ju je snimao netko iz izraelske delegacije. Marku je cijela situacija, kako je pojasnio, bila smiješna i apsurdna.

No, po svemu sudeći, neki su njegov osvrt krivo shvatili pa je Marko imao potrebu oglasiti se i razjasniti neke stvari.

“Osuđujem akcije izraelske vlade. Saginjem glavu Palestini i njezinim žrtvama. Držim ih u molitvama svake noći kad odem na spavanje. Isto tako, zaista ću dati sve od sebe da pomognem ranjenima u ovoj užasnoj tragediji”, poručio je Baby Lasagna.


Komentari