Baby Lasagna javio se iz Madrida: Svojom objavom nasmijao brojne pratitelje

Baby Lasagna na Dori (Foto: Livio Andrijic)

Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna odletio je u Madrid gdje je nastupio na predeurovizijskom partyju. Dočekan je s glasnim ovacijama okupljene mase, što itekako opravdava njegov status ovogodišnjeg favorita.

Na pozornicu je izašao zagrnut u hrvatsku zastavu dok je u pozadini svirao refren pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim’. Zakoračivši na pozornicu, Purišić je izveo svoj već poznati čučanj, a čitava je publika pokazala obožavanje pjesme držeći ritam.

@the_baby_lasagna_ PrePartyEs 2024 Flag Parade ❤️‍🔥 meow! 🐈 #eurovision2024 #croatia #preparty #babylasagna #madrid #spain #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ゚viral #fypシ #viral #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #eurovision #sweden #malmö #balkan #balkantiktok #balkanmusic #balkanci #balkanfyp ♬ original sound – Baby Lasagna

U međuvremenu je nasmijao brojne pratitelje posljednjim Instagram storyjem iz Madrida. Požalio se kako nije mogao sa sobom povesti svoje mačke pa su mu poklonili plišanog Garfielda.

Baby Lasagna javio se iz Madrida (Foto: Screenshot)

Podsjetimo, početkom tjedna organizatori Eurosonga objavili su redoslijed nastupanja u polufinalima natjecanja, prilikom čega je otkriveno da Hrvatska nastupa sedma po redu. Brojni fanovi nakon toga su počeli pisati kako produkcija favorizira Baby Lasagnu jer mu je dala najbolju moguću poziciju koju je mogao dobiti.

Također, Hrvatska je ranije tijekom ždrijeba izvukla prvu polovinu finala, što znači da su joj organizatori mogli dodijeliti samo pozicije od rednog broja jedan do sedam. Broj sedam favorit je zbog toga što je nepisano pravilo Eurosonga – ‘što kasnije to bolje nastupiti’.


Sedmo mjesto najkasnije je i predstavlja najbolju poziciju koju je Baby Lasagna mogao dobiti. Najkasniji nastup dobra je vijest za Hrvatsku, jer se takve pozicije obično daju favoritima.

Baby Lasagna otkrio da je iza njega težak period: ‘Tata me je odveo svećeniku na razgovor’


Komentari