Baby Lasagna ima novu tetovažu: Ova ima posebno značenje

Baby Lasagna (Foto: Ivana Grgic / CROPIX)

Marko Purišić, poznatiji pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, je nedavno ostvario povijesni uspjeh osvojivši sjajno drugo mjesto na vjerojatno najvećem glazbenom spektaklu u Europi, Eurosongu. U vrlo kratko vrrijeme, Baby Lasagna je stekao brojne obožavatelje diljem Hrvatske i Europe.

Svakog dana brojni fanovi prate njegove društvene mreže ne bi li saznali pokoji detalj i sitnicu koju o njemu nisu znali ranije. Tako je dosada mnogima poznato da je Marko veliki ljubitelj tetovaži kojih i sam ima nekoliko.

A prije koji dan je tetovirao još jednu na prednjoj strani lijeve potkoljenice, a motiv je njegov mačak Stipe. Snimku cijelog procesa je objavio studio u kojem je tetovaža napravljena. “Hvala Baby Lasagni na ovom jutarnjem tetoviranju. Bilo nam je zadovoljstvo”, stoji u objavi studija, a brojni su pratitelji komentirali kako se radi o doista predivnoj tetovaži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Višnić (@markovisnictattoo)


Tetovirao obožavateljicu

Podsjetimo, prije nekoliko je dana Baby Lasagna svoje obožavatelje iznenadio neobičnom objavom. Naime, na svom TikTok profilu je podijelio video u kojem tetovira obožavateljicu. Na ruci joj je istetovirao slovo B i prije toga komentirao kako će to zaista napraviti i tako se okušati u novoj karijeri.

“Tko još želi tetovažu”, napisao je Baby Lasagna uz video. Naravno, ispod videa su se nanizale reakcije oduševljenih pratitelja. “Rim Tim Tagi Dim”, “Zamisli tetovira te Baby Lasagna”, “Sada svi trebamo takve Baby Lasagna tetovaže”, “Nisam znao do sada da mi treba tetovaža od Baby Lasagne”, “Želim! Možeš li meni nacrtati mačku”, bili su neki od komentara.

Bojana Gregorić Vejzović objavila fotografiju s majkom: Legendarna glumica koju ne viđamo često


Komentari