Ava Karabatić skuplja pomoć za stradale u poplavama: ‘Golubica mira, bijela boja, sve vam je jasno’

Ava Karabatić (Foto: Instagram screenshot)

Glumica i model Ava Karabatić na društvenim je mrežama objavila video u kojem poziva pratitelje da kupe portrete sportaša. Kaže da će svu zaradu uplatiti na račune obitelji stradalih u poplavama u Bosni i Hercegovini.

Ava se zahvalila i gradonačelniku Biograda na Moru Ivanu Knezu i direktorici galerije Marijani Prtenjači što su joj dali ukazano povjerenje.

“Evo, sustigle su me jednostavno emocije. To je jače od mene, takva sam. Golubica mira, bijela boja. Sve vam je jasno“, započela je Ava u bijeloj haljini u galeriji u Biogradu na Moru, gdje radovi izloženi u sklopu izložbe u suradnji s Nikolinom Klajić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ava Karabatic (@ava_karabatic_official)


‘To se može dogoditi i u našoj zemlji’

 “Svu ljubav, svu pažnju i sav, naravno, prihod od ovih portreta ide samo za jedno. Nekad su riječi suvišne pa ne bih puno duljila… Ide naravno za Bosnu i Hercegovinu“, rekla je pa joj se glas zatresao i dramatično je “obrisala suze”.

“I, hajmo, borimo se protiv poplava. Jer ovo što gledamo i proživljavamo, može se dogoditi i u našoj zemlji i zato neću dužiti. Pogledajte crteže. Zahvalila bih se anonimnim ljudima koji su došli i donirali jer su željeli pomoći”, rekla je Ava, a na snimci možete vidjeti uratke koje prodaje.

Ava se ispričala zbog emocija i otkrila da ju je ova situacija posebno potresla jer su je u Bosni uvijek bila dobro primljena. “U Bosni sam uvijek primljena onako kako se samo Bosanci znaju odnositi prema osobi poput mene“, komentirala je.

Lejlino svjedočanstvo iz užasa poplave: ‘Vrištanje, kćer me dozivala, nisam mogla do nje’

Uključili se i drugi poznati

Na doniranje unesrećenima u poplavama pozvao je i bivši šef Dinama Zdravko Mamić, koji je rekao da je njegova obitelj već donirala novac za pomoć. Među humanitarce su se svrstali i glumac Milan Pavlović te pjevač Zdravko Čolić.

Čolić je unesrećenima poslao kamion vode te pozvao sve da budu solidarni. Milan Pavlović čak je na društvenim mrežama napisao da mu se ljudi mogu javiti ako trebaju smještaj jer ih može primiti.


Komentari