Ava Karabatić odgovorila na priče koje o njoj kruže: ‘Imala sam potrebu ovo objaviti’

Ava Karabatić (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Osebujna pjevačica, političarka, spisateljica, umjetnica, model, bivša sudionica raznih reality show programa, Ava Karabatić, izrazito je aktivna na svojim društvenim mrežama gdje sa gotovo 50 tisuća pratitelja redovito dijeli trenutke iz privatnog života.

Tako je njena posljednja objava, u kojoj se prisjetila mladenačkih dana, izazvala brojne reakcije. Na fotografiji se može vidjeti 16-godišnja Ava koja pozira s natjecanja “Marco Polo” u bijelom izdanju s kratkom, kovrčavom kosom.

U opisu je jasno dala do znanja kako joj je dosta špekulacija o njenim estetskim zahvatima. “Imala sam potrebu ovo objaviti jer mi je već dosta ljudi koji pišu da sam puna operacija”, poručila je Ava, želeći tako demantirati tvrdnje o svom izgledu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ava Karabatic (@ava_karabatic_official)


‘Lijepa tada, lijepa sada’

Njezini su pratitelji preplavili objavu pozitivnim komentarima. “Baš si lijepa”, “Lijepa tada, lijepa sada”, “Wow”, bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Ava je prije nekoliko dana iskoristila svoje društvene mreže kako bi se uključila u humanitarnu akciju. Naime, nakon razornog vala poplava u Bosni i Hercegovini, Ava je na društvenim mrežama objavila video u kojem poziva pratitelje da kupe portrete sportaša. Tada je kazala da će svu zaradu uplatiti na račune obitelji stradalih u poplavama.

“Evo, sustigle su me jednostavno emocije. To je jače od mene, takva sam. Golubica mira, bijela boja. Sve vam je jasno”, započela je Ava u bijeloj haljini u galeriji u Biogradu na Moru, gdje radovi izloženi u sklopu izložbe u suradnji s Nikolinom Klajić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ava Karabatic (@ava_karabatic_official)

‘Ne bih puno duljila’

“Svu ljubav, svu pažnju i sav, naravno, prihod od ovih portreta ide samo za jedno. Nekad su riječi suvišne pa ne bih puno duljila… Ide naravno za Bosnu i Hercegovinu”, rekla je pa joj se glas zatresao i dramatično je “obrisala suze”.

“I, hajmo, borimo se protiv poplava. Jer ovo što gledamo i proživljavamo, može se dogoditi i u našoj zemlji i zato neću dužiti. Pogledajte crteže. Zahvalila bih se anonimnim ljudima koji su došli i donirali jer su željeli pomoći”, rekla je Ava.

Ava se ispričala zbog emocija i otkrila da ju je ova situacija posebno potresla jer je u Bosni uvijek bila dobro primljena. “U Bosni sam uvijek primljena onako kako se samo Bosanci znaju odnositi prema osobi poput mene”, komentirala je Ava prije nekoliko dana.


Komentari