Atraktivna Una je na malim ekranima zavela dva brata: Evo koga ljubi u stvarnom životu

Toma Medvešek, Marija Klanac i Ammar Mešić (Foto: Nova TV)

Jedna od glumica koju imamo priliku gledati u dramskoj seriji ‘U dobru i zlu’ na Novoj TV, koja je s emitiranjem krenula ovaj tjedan, je i mlada Splićanka Marija Klanac.

Marija je utjelovila Unu Praljak, kći jedinicu Joce Praljka, kojeg igra Enes Vejzović, a koja se nesvjesno zaljubljuje u brata svog dugogodišnjeg dečka. Naime, Una je u vezi s Jakovom (Toma Medvešek), no, ljubav na prvi pogled dogodi joj se s Mirom (Ammar Mešić) nakon čega ulazi u napeti ljubavni trokut, a već iz prvih nekoliko epizoda jasno je kako svoje emocije prema Miri neće moći samo tako zatomiti.

I dok gledatelji nestrpljivo iščekuju nove nastavke ove zabranjene ljubavi, kad je riječ o njezinom privatnom životu, Marija je već neko vrijeme sretno zaljubljena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stefan Dugalić (@stefandugalic)


“Velika je podrška u svemu”

Splićanka koja je glumu diplomirala 2019. na Akademiji umetnosti u Beogradu ondje je, po svemu sudeći, i pronašla muškarca svog života, liječnika Stefana Dugalića s kojim je u sretnoj vezi.

Zaljubljeni par nerijetko putem društvenih mreža dijeli zajedničke fotografije, a iz istih se može vidjeti i kako uživaju u putovanjima i istraživanjima novih krajeva.

“Stalno se šalim da on ima pravi posao koji ima radno vrijeme i sve to što pravi poslovi već imaju, za razliku od nas glumaca. Prvi put snimam format sapunice, kada i ja imam otprilike radno vrijeme, tako da se uskladimo i slobodno vrijeme provodimo zajedno. Volimo putovati, volimo sve vrste rekreacijskih sportova. Velika je podrška u svemu i udaljenost nam ne predstavlja problem”, kazala je nedavno Marija za domaće medije.

Žene uzdišu za Mirom iz serije ‘U dobru i zlu’: Evo odakle znate zgodnog glumca

Svestrana glumica

Inače, zanimljivo je za spomenuti kako je Marija svojedobno bila prvakinja i viceprvakinja Hrvatske u gimnastici, prvakinja u džudu, a trenirala je i skokove u vodu.

“Marija je jedna sasvim obična djevojka, koja jasno zna što u životu želi, tome teži i sanja svake sekunde. Najviše od svega voli se smijati, družiti, biti nekome kći, prijateljica, sestra, teta, djevojka, kolegica”, kaže za sebe ova svestrana glumica, koja se već uvukla pod kožu gledateljima ‘U dobru i zlu’.


Komentari