Antonija Blaće doživjela neugodnjak zbog propusta: ‘Mislim, Blaće, stvarno’

Antonija Blaće (Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX)

Ana Begić Tahiri, popularna hrvatska glumica, već gotovo dva desetljeća osvaja domaću scenu svojom izvanrednom energijom i talentom. Iako je mnogi još uvijek pamte po ulozi  blagajnice Bibe Fruk iz serije “Bibin svijet”, ona je nastavila graditi svoju karijeru, ostajući zapažena po mnogim uspješnim ulogama. Osim toga, njezina nesvakidašnja ljepota i dalje privlači pažnju.

Rođena je 27. kolovoza u Zagrebu, a nedavno je proslavila 45. rođendan. Iako obično ne voli velike proslave i preferira intimna okupljanja s najbližima, ove je godine odlučila napraviti iznimku. U rujnu planira organizirati veliku zabavu, dok će do tada proslaviti u užem obiteljskom krugu.

“Nisam osoba koja obilježava svoj rođendan, ali ove godine odlučila sam ga proslaviti za razliku od ostalih”, otkrila je glumica, dodajući da će prirediti prigodno okupljanje uz tortu.

Antonija Blaće se našalila na svoj račun (Foto: Instagram screenshot)

‘Ne znam kako sam to zaboravila’

Putem društvenih mreža pristizale su joj brojne čestitke, gdje su joj se mnogi poznati prijatelji i kolege pridružili u slavlju. Posebno je zanimljiva bila reakcija poznate televizijske voditeljice Antonije Blaće, koja je dan nakon rođendana shvatila da joj je zaboravila čestitati.

“Ne znam kako sam ovoj legendi jučer zaboravila čestitati rođendan”, napisala je Blaće na Instagramu, uz šaljiv komentar koji je, po njezinim riječima, Begić Tahiri mogla reći: “Mislim, Blaće, stvarno”. Obje su dugi niz godina gradile karijeru na RTL-u te stoga nije upitno da su se ove poznate ličnosti često nalazile na istim događajima te u istom društvu.

Među čestitarima su bile i njezine kolegice glumice, uključujući Bojanu Gregorić Vejzović, Eciju Ojdanić, Ivu Mihalić, Katarinu Bobak, Martinu Stjepanović Meter, ali i mnoge druge. “Sretan rođendan kraljice. Dama u godinama”, “Draga Biserka, hvala ti što si pretalentirana, legendarna, zabavna, prijatelj. Unikatna naprosto! Sve ti cvalo!”, “Gospođo najglasnija uvijek i zauvijek želim ti sretan rođendan”, samo su neki od toplih komentara koje je primila.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri)

Sretna obitelj

Unatoč planovima za proslavu, stvari nisu tekle po planu. Na dan rođendana zadesila ju je viroza, što je privremeno poremetilo njezine planove. “Evo, baš me na rođendan uhvatila viroza. A kaj da vam kažem? Tak to valjda mora bit,” izjavila je za 24 sata, napominjući kako će zabava ipak biti održana kada ozdravi.

Podsjetimo, Ana Begić Tahiri već je 14 godina u sretnom braku s Danijelom Tahirijem, a njihova kći Lana donosi im svakodnevne radosti. Iako rođendane obično ne slave s velikim entuzijazmom, Lana, koja je u travnju ove godine napunila 13 godina, pobrinula se da majka ne ostane bez poklona. “Poklone uvijek dobijem ranije”, podijelila je Begić Tahiri.

Domaća glumica podijelila snimku potresnih prizora u blizini obiteljskog doma: ‘Bože dragi’


Komentari