Anđu Marić slavni Hrvat iznenadio izjavom: ‘Rekao je da ima prijatelje koji prolaze kroz što i ja’

Anđa Marić (Foto: RTL)

Pjevačica Anđa Marićkoja se bori s multiplom sklerozom, objavila je na Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s Goranom Ivaniševićem te je priznala da ju je iznenadio priznanjem.

“Uopće nisam znala da Goran Ivanišević mene poznaje, a kamoli da mi se divi. Ima frendove koji prolaze to što i ja- tak je rekao”, napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)


Inače, Anđa se već godinama bori s teškom dijagnozom multiple skleroze, zbog koje se teško kreće. Dijagnozu je dobila usred mučnog razvoda od bivšeg supruga Primoža Dolničara, s kojima se sporila oko skrbništva nad sinom.

‘Još uvijek postojim’

Iako je imala izrazito teške periode, Anđa se odlučila boriti, a zahvaljujući ustrajnosti, danas bolest drži pod kontrolom te je javno govorila o tome kako je uspjela prebroditi to teško životno razdoblje.

“Kada sam dobila dijagnozu multiple, shvatila sam, okej, možda moje tijelo sada ne može više ništa, ne mogu više biti manekenka jer ne mogu hodati, ne mogu biti pjevačica jer ne mogu govoriti, ne mogu biti voditeljica jer ne mogu stajati, ne mogu izgovarati stvari, ali, ja, ja još uvijek postojim. Ja sam još uvijek sretna, imam svoje nade, snove, imam svoje planove.

I onda sam u tom iskustvu shvatila da ja nisam svoje tijelo sa svim svojim nedostacima, ja sam puno više od toga, ja kao moje biće mogu promijeniti nešto da pomognem svome tijelu”, rekla je.

Ako mi nemamo dobar, pouzdan odnos sami sa sobom, da si možemo vjerovati, da možemo vjerovati u neka obećanja koja smo dali sami sebi, da ćemo se pojaviti, da ćemo odraditi dan, kako se onda možemo nadati da ćemo imati neke vrijedne i odgovorne odnose s bilo kim drugim? Odnos sa samim sobom je neki temelj koji moramo napraviti da bi svi odnosi u našem životu dalje bili zdravi”, zaključila je Anđa.

Anđa Marić otkrila što joj je priznao Boris Novković: ‘Čekaj malo, kakav život imaš’


Komentari