Andrija Jarak pokazao obitelj: Pažnju ukrala kći koja neodoljivo podsjeća na poznatog oca

Andrija Jarak sa suprugom Ivanom, sinom Ivanom te kćerima Anamarijom i Lucijom (Foto: RTL/Press)

Jučer je na ekskluzivnoj projekciji za medije prikazana prva epizoda novog RTL-ovog dokumentarnog serijala ‘Dosje Jarak’. Projekciji su prisustvovali brojni poznati, ali najviše ponosni na Jarkov rad zasigurno su bili njegova supruga Ivana i djeca koji su u rijetkom pojavljivanju u javnosti došli podržati voljenog supruga i oca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrija Jarak (@andrijajarakofficial)

Tako su premijeru ‘Dosje Jarak’ iz prvog reda pratili supruga proslavljenog hrvatskog novinara te njihovih troje djece – 24-godišnji sin Ivan, 20-godišnja kći Anamarija te najmlađa, 12-godišnja Lucija. Ponosna obitelj nasmijano je pozirala okupljenim fotografima, a mnogi su primijetili kako starija kći neodoljivo podsjeća na svog poznatog oca.

Andrija Jarak s obitelji na projekciji ‘Dosje Jarak’ (Foto: RTL/Press)

Supruga mu je najveća podrška

Inače, reporter je uoči premijere novog projekta proslavio i 25. godišnjicu braka s voljenom suprugom, a tim povodom se oglasio i na društvenim mrežama.


Andrija Jarak objavio fotografiju sa suprugom: ‘Uvijek siguran oslonac i inspiracija’

’25! Naših 25. Četvrt stoljeća. Naših. Uvijek najveća potpora, siguran oslonac i inspiracija. Ostvarili smo velike pobjede i uspjehe. S veseljem i nestrpljenjem čekamo pobjede svojih pobjeda. S rukom u ruci i osmijehom u očima. Hvala ti za svaku nenametljivo ključnu procjenu u životu’, napisao je Jarak uz fotografiju na kojoj pozira u društvu supruge Ivane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrija Jarak (@andrijajarakofficial)


Komentari