Anđa Marić progovorila o burnom razvodu: ‘Nitko mi nije vjerovao, čak ni mama i tata’

Anđa Marić (Foto: RTL)

U sinoćnjoj epizodi ‘Braka na prvu’, uoči čitanja zavjeta, Danijela se našla s prijateljima kojima je opisala svoje iskustvo sudjelovanja u sociološkom eksperimentu gdje su joj stručnjaci za supruga izabrali Alana Pašalića.

Među prijateljima je bila i njezina kuma s vjenčanja, svestrana umjetnica Anđa Marić koja je otkrila kako su se ona i Danijela nekoliko puta čule tijekom sociološkog eksperimenta, a komentirala je i kako je Danijeli ova situacija s Alanom malo izbila tlo pod nogama.

“Krenuli smo s lažima, muljanjem i izmišljanjem. Poslije toga smo prebacili na vrijeđanje i sramoćenje”, otkrila je Danijela prijateljima na što ju je Anđa upozorila da govori u jednini jer zna da ona ne bi vrijeđala.

Danijela je prijateljima prepričala svoje iskustvo u showu (Foto: RTL)

“Nulta tolerancija za vrijeđanje žene”

“Mislim da Danijela izlaskom iz eksperimenta, ipak, neće biti razočarana. Govorim iz osobnog iskustva – ja nisam, nakon lošeg iskustva, počela mrziti muški rod. Rodila sam sina, ne mogu misliti da su svi grozni”, priznala je Anđa i dodala: “Nulta tolerancija za vrijeđanje žene”.

Danijela je potom otkrila kako Alan nije samu nju vrijeđao već i druge žene u showu. “Konstantno je imao problem sa svime…”, rekla je Danijela prijateljima.

“Ne znam koji je bio cilj Alanove manipulacije – možda sebe prikazati boljim”, komentirao je Danijelin prijatelj Anton, a Danijela je priznala kako se nije snašla u tome.


Danijela u završnici showa brutalno razotkrila Alana, on napustio snimanje: ‘Ovo je bilo bolno za gledati’

“Nitko mi nije vjerovao, čak ni mama i tata”

Također, Anton je upitao Danijelu je li možda ona malo preosjetljiva. “Meni je tip izgledao brutalno, ne mogu uopće ocijeniti dobro”, priznao je Anton koji radi terapiju s parovima u prirodi.

Danijela je potom priznala kako su neki parovi u eksperimentu primijetili kakav je Alan, no neki su ipak stali na njegovu stranu. “Čini mi se da joj se sada prvi put dogodilo to neugodno iskustvo – kada ti znaš jednu istinu, a ljudi oko tebe te neprestano uvjeravaju u drugo”, rekla je Anđa koja je prošla sličnu situaciju.

“Nitko mi nije vjerovao, čak ni mama i tata”, zaključila je pjevačica koja iza sebe ima buran razvod od Slovenca Primoža Dolničara s kojim je dobila i sina Gašperta.


Komentari