Alka Vuica otkrila tajnu koja mnoge zanima: ‘To je ono što me pokreće’

Alka Vuica (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Glazbena ikona i kantautorica Alka Vuica već godinama oduševljava publiku svojim poznatim hitovima i zaraznom energijom. Njezin jedinstveni stil, glas i pjesme jednostavno su postali bezvremenski klasici.

Inače, poznata glazbenica ovih je dana u Rovinju na manifestaciji ‘Noć zvijezda, mode i kulture’ te je progovorila o svom ‘receptu’ za borbu protiv depresije i tuge.

“Dijete sam u duši i volim život, volim ljude. Volim kada se zabavljamo i veselimo životu. To je ono što me pokreće bez obzira što sam naravno i depresivna i tužna jer sam pjesnikinja, ali nosim tu životnu radost i uvijek ću je nositi i širiti gdje god mogu”, rekla je Alka za IN magazin.

Alka Vuica (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Brojne zvijezde

Nadalje, na rovinjskoj ‘Noći zvijezda, mode i kulture’ predstavili su se brojni domaći izvođači, među kojima je i Vlado Kalember koji se osvrnuo na svoju karijeru. “Ja sam cijeli život na godišnjem jer se meni hobi pretvorio u profesiju i ja bih svirao i da me ne plate, a zamisli, plate me, pa di bolje”, poručio je Vlado.

Podsjetimo, osim po brojnim hitovima, Alka Vuica poznata je i kao kantautorica koja stoji iza drugih, svima poznatih pjesama. Primjerice, napisala je ‘Hajde da ludujemo’, ‘Danas sam luda’, ‘Da je sreće bilo’, ‘Dotakni me usnama’, ‘Dok svira radio’, ‘Nije mi svejedno’, ‘Ja sam zaljubljen’ i tako je pomogla mnogima pronaći put do vrha glazbene scene.

Zaključno, Alka je poznata i po svom modnom izričaju. Njezine kombinacije često su pravi izvor inspiracije za mnoge, unikatne su, dok je Alka po pitanju odijevanja sklona eksperimentiranju.


Alka Vuica o pjesmi koja joj je promijenila život: ‘Kupila mi je auto, kuću, stan, bunde’


Komentari