Alka Vuica otkrila da ne podnosi popularnu voditeljicu: ‘Izbjegavam je pozdraviti, ne poštujem ju’

Alka Vuica (Foto: Damir Krajac/CROPIX)

Poznata glazbenica i kantautorica, Alka Vuica, vrlo je otvoreno progovorila o porocima, strahovima i ljubavi, gostujući u podcastu Nevena Ciganovića. Pritom je istaknula da je svoje suze uvijek nastojala pretočiti u stihove i tako dobro unovčiti.

Također, Alka je poručila i da je odgojena tako da se boji droga jer su je kao malu plašili s vijestima o tome tko je sve umro od predoziranja. “Tako da sam ja imala paranoju”, poručila je i objasnila da se i danas druži s ljudima koji konzumiraju droge, ali da ona zna reći ne.

“Ja kažem: ‘Neću, hvala’. Mene to ne zanima, imam svoj stav. Meni je dosta mojih poroka koje imam…pušenje, šampanjac, vino i doviđenja, i toga bi se htjela riješiti, a kamoli da probavam nešto novo”, rekla je Alka.

‘Izbjegavam je pozdraviti’

Nakon toga, Ciganović je Vuicu podsjetio na razdoblje u kojem je tužila Vlatku Pokos te ju je upitao u kakvom su trenutno odnosu. Vuica je objasnila da joj je žao što se ‘vukla’ po sudovima i da je znala da će to toliko trajati, ne bi se uopće upuštala u to.

“Nemam vremena za hrvatske sudove, prešla sam 60-u”, našalila se, a potom i odgovorila na pitanje o odnosu s Pokos.


“Ja nemam nikakav odnos s njom, čak je izbjegavam i pozdraviti. Ne cijenim je, ne poštujem, ona je jedno vrijeme bila žena mog prijatelja i to je sve što mogu reći o njoj, i neću uopće o njoj pričati, ovo je moj podcast jel’ tak’, doviđenja, doviđenja…”, poručila je i zaključila da o nekim ljudima neće pričati te da Pokos spada u tu vrstu ljudi.

Alka Vuica (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

‘Otkrivena velika tajna’

“To je ta jedina osoba s kojom ti ne pričaš!”, poručio je Ciganović nakon toga, a Vuica je odgovorila: “Tako je! E pa da, to ti je sad hit, otkrivena velika tajna”, našalila se.

U nastavku razgovora, Ciganović je izvukao iz Vuice još jedno ime koje joj nije drago čuti. Radi se o Ivici Štoriću s kojim je sudjelovala u srpskom showu ‘Parovi‘ iz kojeg je s njim i pobjegla. Podsjetimo, Štorić je Vuici priznao da je imao stidne uši.

“Ja sam mnogim ljudima bila prijatelj, ali to ne znači da su oni meni bili prijatelji. Čovjek se razočara”, objasnila je Vuica, a na spomen Štorića je odgovorila da se radi o osobi koja nije vrijedna pažnje.

Alka Vuica potpuno otvoreno: ‘Ovo je sad borba, inspirira me Isus Krist’


Komentari