Alen Vitasović objavio rijetku fotografiju kćeri: Ovako izgleda njegova mezimica

Alen Vitasović (Foto: Josko Supic / CROPIX)

Pjevač Alen Vitasović javnosti je poznat po brojnim hitovima, dok svoj privatni život ne dijeli često s javnosti. Inače, Vitasović je otac kćeri Mije i sina Ivana čije fotografije rijetko objavljuje.

Ipak, nedavno se putem Facebook profila Vitasović pohvalio svojom 21-godišnjom kćeri Mijom te je objavio njezinu fotografiju. “Mia Vitasović”, napisao je pjevač u opisu fotografije koja je izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija njegovih pratitelja.

Inače, Miju i Ivana pjevač je dobio s bivšom suprugom Sandom s kojom je u braku bio 21 godinu. Par se razveo 2016. godine.

Zdravstvene komplikacije

Podsjetimo, Vitasović je bio jedan od izvođača 27. Festivala dalmatinske šansone u Šibeniku krajem kolovoza ove godine, a njegov je emotivan nastup za pjesmu Miruj, privukao veliku pažnju publike.

“Jedna fina balada koja u ovom trenutku ide uz moje emocije koje proživljavam ovih dana. Ne bih sad tu tajnu otkrio. Ima malo tuge u svoj toj priči, ali zna se da su najveći umjetnici u tuzi napravili najveća djela”, rekao je pjevač tada za IN Magazin.


Inače, Vitasović je prošle godine na nekoliko mjeseci završio u bolnici zbog zdravstvenih komplikacija. “Stvarno prošle godine je bio jedan kritičan moment kad sam vidio baš smrt. Vidio sam kao da odlazim i onda sam rekao, sam sebi neću i onda sam se digao. Doslovno! I poslije toga sam se promijenio da uživam u svakoj sekundi svoga života”, zaključio je.

Alen Vitasović progovorio o teškoj bolesti: ‘Vidio sam smrt, povratio sam dvije litre krvi’


Komentari