Alen nakon izlaska iz Braka na prvu kritizirao RTL: ‘U prvim epizodama bio sam u stanju šoka’

Alen Vlahović (Foto: RTL)

Nakon što su gledatelji sociološkog eksperimenta “Brak na prvu” sinoć imali priliku vidjeti prvo izlaženje iz showa u ovogodišnjoj sezoni, a pažnju javnosti, očekivano, i ovaj put su privukli Ana i Alen, o odlasku iz emisije sad se oglasio i Alen.

Radijski voditelj iz Zagreba, putem Instagrama je odlučio iznijeti svoju stranu priče. Inače, Alen se za vrijeme emitiranja showa do sad nije previše oglašavao po pitanju svog odnosa s Anom pa je bilo zanimljivo vidjeti kako je Vlahović doživio ovo iskustvo.

“Došli smo do kraja pa da i ja kažem koju o cijeloj ovoj situaciji. Nakon što sam pristao na poziv da uđem u eksperiment doista sam razmišljao i vjerovao da cijeli naš trud možda može uroditi plodom“, započeo je Alen iskreno.

Alen Vlahović u showu ‘Brak na prvu’ (Foto: RTL)

“Nije bilo jednostavno”

“Na zahtjev produkcije, kako bi možda pronašli “srodnu dušu”, pobliže sam prolazio s njima ono čemu težim u životu i što smatram da mi je potrebno. Na to imam apsolutno pravo kao i svi vi koji ovo čitate i to nemojte zaboraviti. Nitko vam ne može nametnuti svoju volju ispred vaše vlastite.

Možda me i ta moja vjera u dobrotu ovdje stajala neispravnog samog ulaska u šou i stanja šoka u prvim epizodama. Da sam proračunato ušao, razmišljajući o svemu, sigurno bi bio spreman i na ovakav scenarij kakav se dogodio. No vjerovao sam. U dobrotu. U iskrenost. U trud. I to mi se odbilo o glavu”, nastavio je radijski voditelj koji je priznao i što mu je najviše zasmetalo.

“No, ajmo skratit. Put koji sam prolazio tamo nije bio jednostavan. Od samog starta smatram da nismo svi bili u jednakim pozicijama i to me najviše smetalo”, otkrio je.


Gledatelji ‘Braka na prvu’ opleli po Ani nakon izlaska iz showa: Jednu stvar joj posebno zamjeraju

“Iz drame u dramu, iz suza u plač”

“S druge strane, koliko god da sam se trudio smirit tenzije, krenut dalje na prijateljskoj razini, na to sam dobio – stopiranje. Okej, nije ispalo onako kako smo priželjkivali, no ajmo to vrijeme unutra napravit da nama bude ugodno.

No, iz drame u dramu, iz suza u plač. Konstantno dizanje tenzija više nije imalo smisla smirivat”, nastavio je Alen, a potom se osvrnuo na kritike kako je vrijeđao Anu.

Nikada niti jednu ružnu riječ nisam rekao niti jednom kandidatu, pa tako niti njoj. Nije u mom maniru i ne želim se uopće spuštat na takvu razinu komunikacije. Uživajte u životu i osmijehom uzvratite svim onim ljudima koji vaš život žele rušiti vlastitom negativom i dramom”, napisao je radijski voditelj te za kraj poručio gledatelji: “Nemojte baš sve shvaćati kako je na TV-u! It’s a showtime!”.

Alen i Ana prvi su par koji je izašao iz showa (Foto: RTL)

“Izvukao si maksimum iz cijele situacije”

Njegova objava privukla je veliku pažnju pratitelja koji su, barem ako je suditi prema reakcijama ispod iste, stali u Alenovu obranu.

Međutim, jedan komentar se posebno izdvojio. Tako se Zagrepčaninu javila i ekspertica iz showa Iva Stasiow sa zanimljivom porukom.

Dragi Alen, od mene imaš svaku pohvalu, izvukao si maksimum iz cijele situacije. I sam si rekao u izjavama da sa pitanjem: ‘I kako si zadovoljan sa mnom (Anom)’ si bio stjeran na rub provalije i imao si izbor ili skočiti u tu provaliju (reći istinu) ili lagati. Drago mi je da si izabrao skok, samo što tajming skoka je mogao biti malčice kasniji”, poručila mu je stručnjakinja.


Komentari