Alen iz Braka na prvu viđen kako se zabavlja s kolegicom iz showa: ‘Odgovaraju nam takve večeri’

(Foto: RTL/Screenshot)

Jedan od najkontroverznijih kandidata ovogodišnje sezone Braka na prvu, Alen Vlahović, bio je među uzvanicima na proslavi 32. rođendana Renate Dojčinović, s kojom je nakon showa ostao u dobrim odnosima.

“Bilo je super, ugodno druženje. Nama glazbenicima odgovaraju takve večeri u dobrom društvu, miru i tišini”, rekao je Alen za RTL.

“Posebno nam je odgovaralo što je bio utorak navečer, običan radni dan kada smo svi slobodni, savršeno. S obzirom na to da se rođendani obično slave vikendom, često ih zbog posla propuštam, ali evo Renata se bavi tim poslom i bili su njezine kolege pa je svima tako odgovaralo. Složili smo se kako je odlično biti na nekom rođendanu usred tjedna!”, dodao je.

Foto: RTL

Podsjetimo, Alen je nedavno objavio i pjesmu naziva Momačka, a otkrio je kako mu je Renata među prvima čestitala.

“Renata i Tiago su čuli pjesmu i prije nego što je izašla. Renata mi se odmah nakon izlaska spota javila s čestitkama. Zanimljivo je da smo Tiago i ja snimili njegovo prvo slušanje pjesme prije nego što je izašla, još kad smo gledali eksperiment ‘Brak na prvu’, taj video ćemo pustiti van čim se uredi pa ćete vidjeti dojmove”, priznao je.

Alen iz Braka na prvu iznenadio neočekivanim priznanjem: ‘Ona mi je među prvima čestitala’


‘Ne želim forsirati odnos’

Alen se gledateljima zamjerio nakon što nije mogao sakriti svoje razočaranje kada je pred oltarom ugledao svoju uparenu suprugu Anu.

Nakon završetka emisije, Alen Vlahović je za portal Dnevno.hr podijelio dojmove. Tako je priznao da ga nije iznenadilo Anino priznanje da se u početku nadala kako bi se među njima mogla razviti ljubav.

“Kad gledam show na televiziji, shvaćam da se tako ne ponaša osoba kojoj nije stalo. Očito se ponadala od prve epizode i vjerovala da će se nešto dogoditi. Ušao sam u eksperiment otvorena srca, ali nisam nikad bio takav da ću pošto-poto forsirati neki odnos. Ponekad je bolje biti sam nego tražiti sreću u nečemu što nije dobro za vas”, kazao je Alen.


Komentari