Alen iz Braka na prvu iznenadio neočekivanim priznanjem: ‘Ona mi je među prvima čestitala’

Alen Vlahović (Foto: RTL)

Jedan od najkontroverznijih kandidata ovogodišnje sezone Braka na prvu, Alen Vlahović, odlučio je postati pjevač te je prije nekoliko dana objavio svoj prvi singl naziva Momačka. Tekst za pjesmu potpisuje Fayo koji je ujedno i producent projekta, glazbu Amir Kazić Leo, dok je aranžman radio Toni Ćosić. 

“Drago mi je da se ljudima sviđa pjesma. Kada na projektu rade tako jaka imena kao što su Fayo i Leo nekako nisam imao brige. Prepustio sam njima sve i to je očito recept za dobre stvari. Drago mi je da vjeruju u mene, a na meni je samo da radim i da to povjerenje opravdam”, rekao je Alen za RTL.

“Koliko stignem pogledati poruke na društvenim mrežama, vidim da su reakcije pozitivne i da se ljudima sviđa pjesma, no općenito sam prestao pratiti komentare. Svakako, imam suradnike i bliske prijatelje koji mi javljaju reakcije i situaciju”, dodao je.

Otkrio kako su mu među prvima na pjesmi čestitali kolege iz showa Renata i tiago.

“Renata i Tiago su čuli pjesmu i prije nego što je izašla. Renata mi se odmah nakon izlaska spota javila s čestitkama. Zanimljivo je da smo Tiago i ja snimili njegovo prvo slušanje pjesme prije nego što je izašla, još kad smo gledali eksperiment ‘Brak na prvu’, taj video ćemo pustiti van čim se uredi pa ćete vidjeti dojmove”, priznao je.


‘Ne želim forsirati odnos’

Podsjetimo, Alen se gledateljima zamjerio nakon što nije mogao sakriti svoje razočaranje kada je pred oltarom ugledao svoju uparenu suprugu Anu.

Nakon završetka emisije, Alen Vlahović je za portal Dnevno.hr podijelio dojmove. Tako je priznao da ga nije iznenadilo Anino priznanje da se u početku nadala kako bi se među njima mogla razviti ljubav.

“Kad gledam show na televiziji, shvaćam da se tako ne ponaša osoba kojoj nije stalo. Očito se ponadala od prve epizode i vjerovala da će se nešto dogoditi. Ušao sam u eksperiment otvorena srca, ali nisam nikad bio takav da ću pošto-poto forsirati neki odnos. Ponekad je bolje biti sam nego tražiti sreću u nečemu što nije dobro za vas”, kazao je Alen.

Nakon što je zgrozio gledatelje Braka na prvu, Alen iznenadio vijestima: ‘Želim podijeliti ovaj trenutak’


Komentari