Aleksandra Prijović otkrila što bi iz mladosti promijenila: ‘Sramota me, kajem se’

Aleksandra Prijović (Foto: Damir Skomrlj / CROPIX)

Aleksandra Prijović, jedna od najuspješnijih regionalnih pjevačica mlađe generacije, odrasla je u Belom Manastiru, gdje je, kako je otkrila javnosti, završila Osnovnu školu Dr. Franje Tuđmana kao odlična učenica.

Prijović je nakon toga pohađala srednju školu, no u njoj je završila samo tri razreda. U njenom životu glazbena karijera je zauzela prvo mjesto, a školovanje je palo u drugi plan.

Već u tinejdžerskim godinama natjecala se u talent showu “Zvezde Granda“, gdje je osvojila visoko četvrto mjesto.

Aleksandra Prijović (Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX)

‘Život me odveo na drugu stranu’

Prijović je priznala da joj je zbog karijere obrazovanje patilo, ali i dalje ga smatra važnim. Istaknula je kako se kaje što nije završila školu i da planira to ispraviti.

“Jednostavno me je život odveo na drugu stranu. Ja nisam jedina, ima mnogo pjevača, ne samo kod nas već i u svijetu, koji nisu završili školu. Obrazovanje je bitno, ali ako ne završiš školu, ne znači da nećeš uspjeti u životu“, izjavila je.

“Ne mogu reći da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim završiti školu”, ipak je otkrila.


Ivana Knoll podijelila šokantnu priču: ‘Napala sam je i udarila šakom u glavu’

Rasprodala četiri Arene

Podsjetimo, Aleksandra Prijović na ovim prostorima je bila u centru pažnje kad je prošle godine za redom rasprodala čak četiri koncerta u Areni Zagreb.

Smatra kako je na ogroman interes i brzinu prodaje karata utjecao spektakl koji se odvijao tri večeri za redom u beogradskoj Areni.


Komentari