Aleksandra Prijović objasnila izjavu koja je šokirala Srbiju: ‘Znam da ćete me razumjeti’

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

Pjevačica Aleksandra Prijović koja je sad najavila i peti koncert u zagrebačkoj Areni proteklih je nekoliko dana u centru pozornosti u cijeloj Hrvatskoj, ali i regiji.

Aleksandra Prijović odgovorila hejterima: Jasno dala do znanja što ne voli

Njene izjave proteklih dana zainteresirale su domaće, ali i srpske medije, a veliku je buru izazvala izjavom koju je nedavno dala za Story. Tada je, naime, rekla da ne da ju se smatra “samo srpskom pjevačicom”.

“Kad negdje pročitam ‘srpska pjevačica‘… Ja nisam samo to, svačija sam. Ne volim reći da sam bilo čija, ali sam pjevačica svih i volim sve.

Ne želi da ju se prisvaja

Ne želim da me itko prisvaja i govori ‘samo naša‘. Gdje god dođem, publika me super dočeka i osjećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država- izjavila je 28-godišnja Prijović.


To je izazvalo veliku buru, pa je pjevačica morala objavom na Instagramu objaviti što je zapravo htjela reći tom izjavom.

Foto: Instagram

“Iako nikada ne demantiram novinske napise, u ovom slučaju imam veliku potrebu obratiti vam se povodom jučerašnjeg teksta u kojem se navodi da se ne želim izjašnjavati kao srpska pjevačica.

Srpkinja odrasla u Hrvatskoj

Svi jako dobro znaju da sam ja Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj. Moja obitelj potječe iz Srbije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine, kao i mnoge obitelji u našem kraju.

Izjava koju sam dala je potpuno izvučena iz konteksta, a možda je i loše iskomunicirana s moje strane jer sam htjela reći da sam netko tko se u svim tim republikama osjeća kao kod kuće.

Glazba nas treba spajati, a ne razdvajati. Žao mi je što je poruka zajedništva i ljubavi loše prenesena. Ja od svog nikada ne odustajem. Znam da ćete me razumjeti”, napisala je u Instagram priči.


Komentari