Aleksandra Prijović iznenadila neočekivanim izdanjem: Cijena jednog komada mnogima je nezamisliva

Aleksandra Prijović (Foto: Damir Skomrlj / CROPIX)

Pjevačica Aleksandra Prijović nastavlja nizati brojne nastupe nakon što je krajem prosinca prošle godine rasprodala pet zagrebačkih Arena. U sklopu turneje ‘Od istoka do zapada’ Prijović je održala i koncerte u Njemačkoj.

Također, Prijović je jako aktivna na društvenim mrežama te voli dijeliti atmosferu sa svojih koncerata. Izdanja u kojima se do sada pojavljivala bila su atraktivna i glamurozna, pa je pratitelje iznenadila njezina do sada rijetko viđena kombinacija koju je odlučila objaviti.

Naime, Prijović je pozirala noseći ležernu pletenu vestu i sive traperice. Ipak, njezina obuća izazvala je posebnu pažnju. Riječ je o tenisicama bež boje s debljim bijelim potplatom, luksuznog brenda Brunello Cucinelli, čija puna cijena iznosi 1950 eura.

Rijetko viđena kombinacija (Foto: Instagram)

Nastup u Zadru

Podsjetimo, nakon što je nedavno odjeknula vijest da gradonačelnik Zadra želi zabraniti koncert Aleksandre Prijović u svom gradu, pjevačica je to opovrgnula. S oduševljenjem je svojim fanovima najavila da će se družiti 7. lipnja u rasprodanoj dvorani Krešimir Ćosić.

Inače, zadarski gradonačelnik Branko Đukić isprva nije htio ni čuti za nastup Prijović, stoga nije niti izdao dozvolu za koncert. S obzirom na to, mnogi donedavno nisu znali hoće li se koncert održati. Svojevremeno se o tome oglasio i gradonačelnik Zadra koji je rekao da od njega nije došla nikakva zabrana.

“Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome”, poručio je Đukić.


Aleksandra Prijović doživjela traumatično iskustvo: ‘Počela je kukati, plakati, stigli su zaštitari’


Komentari