Aleksandra Prijović doživjela traumatično iskustvo: ‘Počela je kukati, plakati, stigli su zaštitari’

Aleksandra Prijović (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

Jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica u regiji, 28-godišnja Aleksandra Prijović posljednjih nekoliko mjeseci nalazi se na svojoj regionalnoj turneji “Od istoka do zapada”.

U sklopu iste pjevačica je u prosincu prošle godine rasprodala i pet zagrebačkih Arena, a jednaki uspjeh ostvarila je i u drugim gradovima Hrvatske. Međutim, događaj koji se zbio nakon nedavnog koncerta u Novom Sadu, zasigurno će joj, nažalost, još dugo ostati u sjećanju.

Naime, Aleksandra je proteklog vikenda održala koncert u novosadskoj dvorani Spens nakon čega je njezinom suprugu Filipu Živojinoviću, inače posinku Lepe Brene, pozlilo te se srušio pred okupljenima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)


“Počela je kukati, plakati, a njega su polijevali vodom”

Kako je ispričao izvor za srpski Kurir, sve se zbilo u nekoliko sekundi, a Filipa je osiguranje brzo odvezlo s mjesta nemilog događaja.

Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila koncert i Filip i ona u pratnji zaštitara krenuli su prema izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela kukati, plakati, a njega su polijevali vodom.

Osiguranje ga je unijelo u njegov automobil i odvezlo nekamo, a Aleksandru su vratili u dvoranu, vjerojatno da bi se presvukla i što prije pridružila suprugu. Ne znam što se dalje dogodilo i je li nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo”, izjavio je izvor za Kurir.

Iznenada prekinula pjesmu: Aleksandri Prijović pozlilo na koncertu

Njezina najglasnija podrška

Prema pisanju srpskih medija, Filipovo se stanje poboljšalo, a sve je navodno posljedica upravo napornog rada na Aleksandrinoj turneji.

Inače, Prijović je do sad održala više od 25 koncerata diljem regije, a pred njom su i koncerti u Varaždinu 26., 27. i 28. travnja te u Zadru 7. lipnja.

Podsjećamo, Aleksandra i Filip u braku su od 2018. godine, a u ožujku 2019. godine postali su roditelji dječaka kojemu su dali ime Aleksandar. A da su upravo njezini dečki najglasnija publika na svakom koncertu, svjedoče i brojne snimke s istih na kojima se mogu vidjeti Filip i mališan koji iza pozornice budno prate svaki pjevačičin pokret na bini.


Komentari