Albina otkrila da je ponovno zaljubljena i to u nogometaša: ‘Momak je super, na mjestu’

Albina je otkrila da je ponovno u sretnoj vezi (Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX)

Pjevačica Albina Grčić nakon prekida s nogometašem Ivanom Ćalušićem nije željela govoriti o svom ljubavnom životu, no sada je otkrila da je ponovno sretna i zaljubljena.

U intervjuu za IN magazin, Albina je potvrdila da je njezino srce osvojio sinjski nogometaš Marko Čovo. “To mogu potvrditi, sretna sam. Momak je super, na mjestu i to je najvažnije,” rekla je.

Prije prekida s Ćalušićem par je zajedno bodrio hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Nakon prekida, Albina je izjavila da joj je sloboda novi osjećaj jer dugo nije bila ‘single’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALBINA (@albina.music)


Kružile su glasine o novoj vezi

Krajem prošle godine, pojavile su se glasine da Albina ponovno ljubi nogometaša Hajduka, Filipa Krovinovića. Ona je demantirala te tvrdnje, rekavši da ne zna odakle su potekle.

Albina je tada naglasila da je emocionalno nedostupna i fokusirana na svoj osobni razvoj, prijatelje, obitelj i aktivnosti koje ju ispunjavaju pozitivnom energijom. Istaknula je da joj je trebao period da upozna samu sebe i zavoli svoje nesavršenosti te je potvrdila da je trenutno slobodna.

Podsjetimo, Albina je 2021. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, ali s 110 bodova nije uspjela ući u finale natjecanja. Kao utješnu nagradu, proglašena je najboljim neplasiranim izvođačem, što su objavili i organizatori na službenom Instagram profilu Eurosonga.

‘Imuna na strah’

Javnost ju je upoznala u trećoj sezoni glazbenog showa “The Voice Hrvatska” gdje je završila na trećem mjestu pod mentorstvom Vanne. U dvoboju je nastupala protiv Filipa Rudana s duetom “Lovely” kojeg u originalu izvode Billie Eilish i Khalid.

Taj nastup na YouTubeu danas ima više od 77 milijuna pregleda. Iako je Filip pobijedio u duetu, Albinu je preuzeo pokojni Massimo Savić u svoj tim. Nakon završetka showa, Albina je potpisala ugovor s Universal Music Croatia i 2020. godine izbacila svoj debitantski singl “Imuna na strah”.

Severinin prvi zaručnik o prekidu njihovog odnosa: ‘Ponašali su se kao da ih je prevarila’


Komentari