‘AKO GA ZABIJEŠ, DOĆI ĆU ZAUVIJEK TEBI’! Anica Kovač otkrila nepoznate detalje odnosa s Robertom

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bivšem hrvatskom nogometnom reprezentativcu Robertu Kovaču uskoro će biti godina dana otkako je postao glavni pomoćnik brata Nike Kovača, trenera kluba AS Monaco. Robert sa suprugom Anicom trenutno živi u toj kneževini, a u obiteljskom, ali i poslovnom životu – uživaju.

Naime, osim novog kluba, Kovači su se bacili i u novi poslovni pothvat – postali su investitori i ambasadori mobilne aplikacije Sportyn koju je na tržište plasirao bivši nogometaš Ivan Ilečić. Cilj joj je, piše Gloria, potaknuti razvoj novih sportskih talenata.

“Na aplikaciji ima jedan Robertov gol koji je dao na moj poticaj. Rekla sam mu – Ako ga zabiješ, doći ću zauvijek k tebi u Njemačku. To sam učinila smišljeno, znajući da kao obrambeni igrač ne zabija golove, ali on je baš tada ostvario pogodak”, rekla je Anica novinaru spomenutog medija s kojim se družila u Monaku.

Inače, krajem godine ona i suprug će proslaviti dvadeset godina braka. “Nekome u braku ide, nekome ne. Nisam se udavala da bih se rastajala”, priznala je bivša Miss Hrvatske te otkrila da, osim što ponekad ode u crkvu u Monaku, svake nedjelje na televiziji gleda prijenos mise iz Međugorja za koje je, kaže, posebno vezana.

Podsjetimo, ljubavna priča ovih supružnika započela je kada je Anici bilo 18, a Robertu 20 godina. Prekinuli su nakon samo pet mjeseci jer su, kako je kasnije otkrila, oboje bili još premladi da bi razmišljali dugoročno.

Pet godina nakon prekida, Robert je Anicu vidio na televiziji i ponovno je kontaktirao. Iste godine ona se preselila kod njega u München, a dvije godine kasnije su se vjenčali. Roditelji su dviju kćeri, Leticije i Viktorije te sina Marka.



Komentari