Bliži se Real Dog Conference: Pripremite se za nezaboravan vikend posvećen krznenim prijateljima

Real Dog Conference (Foto: Udruga Indigo)

S ponosom vas pozivamo na četvrtu Real Dog Conference, jedinstvenu konferenciju u Hrvatskoj posvećenu zaštiti i dobrobiti pasa te promicanju odgovornog i aktivnog vlasništva. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, vraćamo se još jači i bolji, s aktualnim temama, vrhunskim predavačima i bogatom ponudom sadržaja. Konferencija će se održati 21. i 22. rujna 2024. godine na prekrasnom jezeru Rakitje (Sveta Nedjelja – Zagrebačka županija), u prostoru kojeg osiguravaju “Kupole.hr”.

Zašto baš Real Dog Conference?

Jer ovo nije samo konferencija, ovo je mjesto gdje se susreću svi ljubitelji pasa – od trenera, biheviorista, veterinara, neprofitnih organizacija i skloništa, pa sve do vlasnika pasa. Na jednom mjestu, kroz stručna predavanja i razmjenu iskustava, svi zajedno radimo na tome da naši ljubimci budu sretni, zdravi i zadovoljni. Promicanje odgovornog vlasništva i edukacija ključni su koraci ka sretnom suživotu ljudi i životinja u urbanim sredinama.

Tko su predavači?

Ove godine imamo impresivnu postavu predavača koji će vas inspirirati svojim znanjem i iskustvima. G. Asen Arolski iz Bugarske, autor knjige ‘Dog Training Secret Recipe: 300+ Tips for a Well-Behaved Dog’, podijelit će svoje tajne o pravilnom treningu pasa. Univ. spec. med. vet. Nejra Puvača otkrit će vam zašto se vaš pas često češe, dok će gđa. Jasenka Pavić govoriti o intrigantnoj temi pod nazivom sindrom ‘Pas iz pakla, vlasnik iz raja’. Dr. vet. med. Dunja Kovač fokusirat će se na separacijsku anksioznost i pubertet kod pasa, a gđa. Nataša Bokšan objasnit će vam zašto obuka šteneta počinje od trenutka kada ono uđe u vaš dom.

Doc. dr. sc. Marina Vidaković donijet će vam uvid u blagotvorne učinke kućnih ljubimaca na vaše psihičko i fizičko zdravlje, dok će izv. prof. dr. sc. Jelena Ombla istraživati psihološke aspekte odnosa između čovjeka i ljubimca u svom predavanju ‘Kako i koliko volimo svoje kućne ljubimce’. Dr. vet. med. Deana Basar podijelit će korisne savjete o tome kako olakšati život psu s artritisom i kako prevenirati ovo stanje. Lana Radanović i Tihana Boban iz K9 odjela HGSS-a održat će izuzetno zanimljivo predavanje o radu s potražnim psima HGSS-a.

Druženje u prirodi i uživanje u sadržajima

Osim edukativnog dijela, pobrinuli smo se i za vašu udobnost i uživanje. Za sve sudionike osigurali smo hranu i piće, a s obzirom na to da se nalazimo uz jezero Rakitje, možete ponijeti i šator te uživati u kampiranju u prirodi. Ne zaboravite ponijeti i svoje pse – jer, što je konferencija o psima bez pasa?


Kotizacija i prijava

Kako biste osigurali svoje mjesto na ovom nezaboravnom događaju, potrebno je izvršiti uplatu kotizacije u iznosu od 90,00 € putem IBAN-a Udruge (IBAN: HR1123600001102382959, SWIFT: ZABAHR2X Zagrebačka Banka) ili putem PayPala ([email protected]) s naznakom: RDC kotizacija. Uplatom kotizacije ne osiguravate samo svoje mjesto na konferenciji, već i podržavate daljnje aktivnosti usmjerene na poboljšanje dobrobiti pasa u Hrvatskoj.

Pridružite nam se i budite dio promjene! Vaša prisutnost je ključna – zajedno možemo učiniti Hrvatsku boljim mjestom za naše vjerne pratitelje. Pripremite se za vikend prepun znanja, zabave i ljubavi prema psima. Vidimo se na jezeru Rakitje!

Kampanja Udomi me daje rezultate: Preslatke njuškice Navi, Nova i Zvir pronašle su novi topli dom


Komentari