RADOVI IZNAD SAVE: Preko Jadranskog mosta vozit će nova autobusna linija, a preko Mosta slobode do sutra ujutro – još ništa!

Radovi na Mostu slobode, foto: Damir Krajac / CROPIX

Zbog sanacije Jadranskog mosta, odnosno zamjene prijelaznih naprava, a koja uvjetuje demontažu tramvajske pruge, od ponedjeljka, 29. kolovoza, do završetka radova, tramvajski promet Jadranskim mostom bit će obustavljen, javljaju iz ZET-a.

Tramvajska linija 7 prometovat će skraćeno do stajališta Savski gaj, a linija 14 prometovat će s Mihaljevca skraćeno do Savskog mosta.

Nova autobusna linija

Kao supstitucija tramvajskog prometa Jadranskim mostom, uspostavit će se izvanredna autobusna linija 615 (Savski most – Trnsko) koja će s terminala Savski most polaziti svakih 10 minuta. Vremena polazaka iz Trnskog koja su navedena u rasporedu su prolazna, odnosno približna. U polascima sa Savskog mosta autobusi će se zaustavljati na stajalištima Studentski dom Stjepan Radić, Savski gaj, zatim se polukružno okreće na raskrižju Avenije Dubrovnik i Ulice Radoslava Cimermana, zaustavlja se na stajalištima Trnsko i Savski gaj te nastavlja do terminala Savski most.

Radovi na Mostu slobode, foto: Damir Krajac / CROPIX

Još sutra traju radovi na Mostu slobode

Do sutra u četiri ujutro mijenjaju se prijelazne naprave na Mostu slobode zbog čega je zatvoren za sav promet.


Autobusne linije koje prolaze tim mostom prometuju djelomično izmijenjenim trasama u oba smjera, a ovdje možete pronaći detalje.


Komentari