VRAĆA SE PRVI I JEDINI DJEČJI FESTIVAL: Ribnjak će opet preplaviti veseli mališani

Foto: Facebook/ZGodionica

Prvi i jedini dječji festival u Zagrebu, ZGodionica, vraća se u jedan od omiljenih Zagrebačkih parkova – Ribnjak. Dječica će preplaviti zelenu livadu u petak 21. kolovoza, a razni će događaji trajati sve do 6. rujna.

U sklopu festivala biti će organizirane razne radionice poput one iz engleskog jezika, a biti će tu i mala škola čarobnjaštva za sve ljubitelje priča o Harry Potteru. Udruga Čarobna farma mališane će vikendom poučavati starim zanatima i vještinama, ekipa iz AHA! Pokusa će im otkrivati svijet praktične znanosti. Mališani će moći naučiti i šivati uz Tetu šivalicu, a iskušati će se moći i u kreativnom izražavanju.

U program su se uključili i zagrebački muzeji, i to Muzej iluzija i Hrvatski prirodoslovni muzej, koji će zagrebačke klince počastiti dodatnim radionicama koje će biti jednako zabavne kao i poučne.

Program će trajati svakog dana dfestivala od 10 sati ujutro sve do 22 sata. Svih će 17 dana park biti u potpunosti prilagođen djeci, a osim radionica biti će i mnoštvo drugih sadržaja. Tako će najmlađi moći uživati u jahanju konjićem ili gledanju dječjih predstava. Za one malo starije organiziran je i adrenalinski park, a zanimljiva ponuda pripremljena je i za pratnju roditelja, baka i djedova.

Ulaz na sve aktivnosti je besplatan, a organizatori su osigurali dezinfekcijska sredstva te mole sve posjetitelje da se drže epidemioloških mjera.



Komentari