U Lisinskom uskoro stota izvedba popularne predstave: Saznajte ‘Sve o muškarcima’

Sve o muškarcima predstava (Foto: Luka Gerlanc / CROPIX)

Teatar Gavran u petak 18. listopada u Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” održat će svečanu stotu izvedbu komedijeSve o muškarcima“.

Teatar Gavran osnovali su bračni par Mladena i Miro Gavran 2002. godine. Njihove predstave su osebujne i zabavne, a predstava “Sve o muškarcima” je velika uspješnica, što dokazuje to da će se sad samo u sklopu njihovog teatra izvesti po stoti put.

Predstava je nastala prema tekstu Mire Gavrana, a u režiji Mladene Gavran. U njoj glume Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Rade Radolović. Predstava je prvi put izvedena 26. rujna 2019. godine.

Plakat za izložbu (Foto: Teatar Gavran)

24 kazališne premijere diljem svijeta

Predstava na humorističan način govori o muškom svijetu, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, likovi su prepoznatljivi i suvremeni te se s njima lako poistovjetiti.

Doris Dragović u Zaprešiću: Počinje Ban Fun Fest


“U ovoj dinamičnoj predstavi glumci su odlučili pružiti Vam istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća. Brzi dijalozi te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta, koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije”, opisali su predstavu iz Teatra Gavran.

Ovaj tekst Mire Gavrana do sada je imao 24 kazališne premijere diljem svijeta, od Rio de Janeira pa do Moskve. Svjetska uspješnica, hit-komedija „Sve o muškarcima“ u Pragu je izvedena više od 650 puta, a u Krakovu više od 500 puta. Ovu predstavu vidjelo je više od pola milijuna ljudi diljem svijeta.


Komentari