POVRATAK U LISINSKI: Sanja, Marinko i Zec najavljuju spektakl uz najveće hitove Novih fosila

Foto: Marko Todorov/CROPIX

Sanja, Marinko i Zec, troje članova Novih fosila koji ime svoje grupe ne smiju koristiti zbog sudske zabrane pokojnog Rajka Dujmića, najavljuju veliki koncert u Zagrebu.

Nastupit će, naime, 18. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski te svoje vjerne obožavatelje provesti kroz bogati repertoar grupe Novi fosili. Ulaznice su dostupne na blagajni Lisinskog.

Osim toga, Sanja Doležal ponovno se vraća na male ekrane u ulozi voditeljice. U emisiji ‘In Magazin’ Nove TV uskoro će početi voditi rubriku ‘Iskreno sa Sanjom’. Sanja će, naime, svakog petka imati intervju s jednom poznatom ili manje poznatom osobom koja nosi posebnu životnu priču.

Iako više ne smiju koristiti ime Novi fosili, preostali članovi legendarnog benda o pokojnom Rajku Dujmiću imaju samo riječi hvale. ‘Dogodilo se da su naši glasovi napravili jednu prekrasnu harmoniju i posebnu boju, a za to je bio zaslužan nepresušan talenat Rajka Dujmića koji je znao od svakog iz nas izvući ono najbolje što je imao, naročito od pjevačica. To znaju i mogu samo veliki znalci i ljudi koji razumiju glazbu’, rekla je nedavno Sanja Doležal.


Komentari