Poseban koncert za sve ljubitelje glazbe: Uživajte u vječnim hitovima i napravite dobro djelo

Koncert 'Tribute to Elvis Meets ABBA' (Foto: Udruga Val kulture)

Lions Klub Kaptol i Udruga Val kulture organiziraju poseban događaj za prikupljanje sredstava za Udrugu Slijepih Zagreb, povodom obilježavanja Dana bijelog štapa. Naime, radi se o koncertu ‘Tribute to Elvis Meets ABBA‘ u kojem će nastupiti bend Grossi & The Dreamers.

Koncert će se održati u subotu, 19. listopada 2024. godine, s početkom u 21:00 sati u klubu Boogaloo, na adresi Grada Vukovara 68, Zagreb. Na koncertu će se izvoditi kombinacija hitova Elvisa Presleya i benda ABBA koji će razveseliti ljubitelje glazbe.

Više informacija o cijelom događaju možete pronaći ovdje. Inače, sva sredstva ostvarena ovim donatorskim koncertom namijenjena su Udruzi slijepih Zagreb.

 

‘Naša su srca zahvalna’

Nadalje, organizatori događaja ističu da s nestrpljenjem iščekuju goste koji će uživati u glazbi, a istovremeno svojim dolaskom doprinijeti zajednici.


“Naša su srca zahvalna na velikodušnosti koju pokazuju svi sudionici i podržavatelji ovog projekta”, istaknuli su organizatori.

“Kako je to jednom prilikom rekao J. M. Simmel – ‘Svaka osoba koja donese sreću barem jednoj drugoj osobi stvara sretniji svijet’, nadahnjuje nas da širimo radost i suosjećanje u svojoj okolini”, zaključili su organizatori.

Josipa Lisac ponovo u Lisinskom: Zadnji koncert je morala odgoditi zbog nesnosnih bolova


Komentari