Popularni zagrebački festival Q’Art stiže na novu lokaciju

Q'Art festival (Foto: Neja Markicevic / CROPIX)

Mnoštvo umjetnika i zabavnih aktivnosti ovog vikenda stiže na Trnjansku Savicu u Zagrebu. Vatrogasci, umjetnici, kreativci i zabavljači, okupit će se 19. svibnja na Q’Art festivalu. Radi se o festivalu koji je Zagrepčanima dobro poznat te koji spaja umjetnost, kulturu i zajednicu.

Vesela galerija puna umjetnina biti će otvorena od 14:00 do 20:30 sati u parku Marije Ružičke Strozzi, poznatijem kao Veliki park, u nedjelju, 19. svibnja. Inače, Q’Art festival napoznatiji je po svojem izdanju koje se organizira u zagrebačkoj Ilici.

Na Trnjanskoj Savici organizirat će se treća festival akcija ove godine koja nosi naziv ‘Pitka voda i higijenski uvjeti’. Organizatori su istaknuli da će se na festivalu provoditi razne  zanimljive akcije poput radionica sađenja biljaka i crtanja.

Mnoštvo sadržaja

Također, na festivalu 19. svibnja, posjetitelje očekuje bogati program za sve uzraste, kao i mnoštvo rukotvorina i izlagača. Među njima će se naći autentični suveniri, slikovnice, origamiji te kiparske radionice.

Nadalje, na festivalu će sudjelovati i Dobrovoljno vatrogasno društvo Trnje koje će pripremiti vježbe i igre za najmlađe posjetitelje, a također će predstaviti i svoj rad. Naime, Dobrovoljno vatrogasno društvo Trnje djeluje već 90 godina.


Organizatori pozivaju sve da se pridruže novom izdanju festivala na Trnjanskoj Savici, dobro se zabave, nauče nove stvari i tako doprinesu cijelom događaju.

Zdravstveni blagdani na Bundeku: Vježbe u prirodi i susret s liječnicima


Komentari