Hana Huljić otkrila sretnu vijest: Otac Tonči Huljić je ponosan, ali i zabrinut

Hana Huljić Grašo (Foto: Josko Supic / CROPIX)

Nakon rođenja kćerkice Albe, Hana Huljić Grašo povukla se iz javnog života i posvetila se majčinstvu. Tu i tamo se pojavila na nekom događanju, ali nije se previše eksponirala.

No, sudeći po njenoj objavi na Instagramu, izgleda kako je Hana svo vrijeme i radila, a očigledno je kako ju je majčinstvo potaknulo i na stvaranje.

Nakon dužeg izbivanja, oglasila se Hana Huljić: Njezina objava sve iznenadila

“Uskoro nove autorske dječje pjesmice i uspavanke na Youtube kanalu”, napisala je u objavi dodavši tag “Hana Baby Channel”.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

“Bravo. Zasigurno najljepše s ovih prostora”, stizali su komentari podrške, a kuma Domenica Žuvela i prijateljica Mia Dimšić su joj ostavile emotikone sa srcima u komentarima.

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se u veljači prošle godine, a u srpnju su postali ponosni roditelji malene Albe.

Hana Huljić Grašo kakvu još niste vidjeli: Osvanula snimka na kojoj nije mogla sakriti osjećaje

 

“Trenutačno sam ponosan, pa čak i malo zabrinut kakva je Hana mama. Jer pretvorit se iz djevojčice u brižnu majku koju mi sprječavamo da je naša unuka, a njena kći ne pojede cijelu… Taj majčinski instinkt je stvarno nevjerojatan, ona je htjela biti majka i to joj se ostvarilo.

Stvarno uživamo u tom djetetu i u najmanju ruku je specifično – kao i njegovi roditelji, te didovi i bake”, izjavio je ranije njen otac Tonči Huljić za In magazin.


Komentari