Josipa Lisac ponovo u Lisinskom: Zadnji koncert je morala odgoditi zbog nesnosnih bolova

Josipa Lisac (Foto: Lucija Ocko / CROPIX)

Nakon dvije godine pauze Josipa Lisac vraća se 13. veljače 2025. godine na pozornicu zagrebačke koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Protekle dvije sezone Josipa je u Zagrebu nastupila u Domu sportova te na intimnom koncertu u klubu Sax, a sad se vraća u našu najprestižniju dvoranu koju je 2023. rasprodala dva puta.

Publika u Lisinskom s Josipom će proći kroz impresivan repertoar stvaran duže od pola stoljeća.

Nezaboravni hitovi

„O jednoj mladosti“, „Sreća“, „1000 razloga“, „Vjerujem ti sve“, „Ne prepoznajem ga“, „Gdje Dunav ljubi nebo“, „Hir, hir, hir“, „Danas sam luda“, „Magla“, „Ležaj od suza“, „Ispočetka“ i sjajan posljednji singl „A gdje si ti“ s našom najvećom glazbenom umjetnicom izvest će njezin sjajan bend.

Prateću ekipu Josipe Lisac na dugoiščekivanom koncertu čine Borna Šercar na bubnjevima, Elvis Penava na gitari, Toni Starešinić na klavijaturama i Davor Črnigoj na bass gitari.


Dugačak niz Josipinih koncerata u Lisinskom bili su rasprodani puno unaprijed, a isto se očekuje i za sljedeći susret. Ulaznice za Josip koncert u Lisinskom kreću u prodaju u petak 27. rujna u 10:00 sati, a kupit će se moći u sustavu Eventim i Ulaznice.hr, a bit će dostupne i na blagajni Lisinskog.

Fotke su hit, Alka i Josipa Lisac zajedno u noćnom provodu: ‘S kim se ljubi Simon’

Otkazala koncert zbog išijasa

Podsjećamo, Josipa je posljednji koncert u Lisinskom imala u svibnju 2023. godine nakon što je prvotni zakazani datum za veljaču iste godine morala otkazati zbog nesnosnih bolova koje je trpjela.

Naime, tjednima uoči prvog koncerta u Lisinskom te godine, Josipa je trpjela prilične bolove uzrokovane išijasom, na čiji račun se par puta i našalila. Nakon održanog koncerta, na koji je došla potpomognuta štapom, situacija se nažalost pogoršala toliko da je drugi koncert, koji je bio zakazan za 25. veljače, u konačnici morala odgoditi za svibanj.

“Čudim se kako je uspjela održati koncert i u utorak. Josipa već dva mjeseca muku muči s išijasom. Redovno odlazi na terapije, ali satiru je strašni bolovi pri hodanju, stajanju”, ispričala je tada njezina bliska prijateljica.


Komentari