Doris Dragović u Zaprešiću: Počinje Ban Fun Fest

Doris Dragović (Foto: Grad Zaprešić)

Doris Dragović, jedna od najvećih glazbenih zvijezda Hrvatske, vraća se na pozornicu u Zaprešiću, gdje će 12. listopada održati veliki koncert na Trgu Ivana Pavla II, u sklopu Ban Fun Festa.  Njezin nastup se s nestrpljenjem očekuje jer je Doris posljednji put u zagrebačkoj regiji nastupala prije godinu dana nakon dvije rasprodane Arene. Koncert je poklon povodom 29. rođendana grada Zaprešića pa je i ulaz slobodan.

Doris Dragović ne skriva svoje uzbuđenje povodom povratka u Zaprešić, grad u kojem je publika uvijek s oduševljenjem dočekuje. Nakon tri godine, ovaj put nastupa na glavnom gradskom trgu umjesto u Novim dvorima, gdje se koncerti tradicionalno održavaju. Publika dolazi iz svih krajeva Hrvatske i Slovenije, a očekivanja su velika.

“Svaki nastup nosi svoju emociju, ali povratak u Zaprešić, ovaj put na središnji trg, posebno me veseli. Grad i ljudi ovdje uvijek imaju posebno mjesto u mom srcu. Ovaj koncert pripremamo kao posebnu večer punu emocija i energije, i radujem se što ću to podijeliti s vama.”, izjavila je Doris Dragović.

Zbog ovoga se dugo ‘šuškalo’ o odnosu Zdravka Čolića i Doris Dragović: ‘Bilo mi je slatko’

Ban Fun Fest

Ban Fun Fest, koji traje od 11. do 13. listopada, okuplja posjetitelje svih generacija s bogatim programom radionica, povijesnih šetnji, animacije za djecu i besplatnih koncerata. Ove godine, festival je premješten na Trg Ivana Pavla II. zbog obnove kompleksa Novih dvora, povijesnog imanja bana Josipa Jelačića, gdje se festival tradicionalno održava.


Direktor Turističke zajednice grada Zaprešića Toni Ganjto posebno je naglasio kako Ban Fun Fest donosi više od zabave – riječ je o događaju koji povezuje ljude, povijest i turizam, stvarajući nezaboravne doživljaje. “Ban Fun Fest je više od festivala – to je priča koja spaja prošlost i suvremenost, ali i prilika da Zaprešić zasja na karti najvažnijih kulturnih destinacija. Nastupi poput koncerta Doris Dragović donose energiju koja privlači posjetitelje iz cijele regije i šire, što nam pomaže graditi imidž Zaprešića kao destinacije koju vrijedi posjetiti. Ovaj događaj spoj je emocije, spektakla i kulture – prava poslastica za sve koji traže nešto posebno.”, rekao je Ganjto.

Gradonačelnik Zaprešića Željko Turk osvrnuo se na obnovu Novih dvora i premještanje festivala na središnji gradski trg. “Ban Fun Fest je uvijek bio središnji događaj u Novim dvorima, no kako se oni trenutno obnavljaju, odlučili smo privremeno preseliti festival na Trg Ivana Pavla II. Ovaj koncert Doris Dragović ne samo da će obogatiti festival, već i podsjetiti na važno poglavlje povijesti koje obnavljamo za buduće generacije. Zaprešić je uvijek bio grad glazbe i kulture, a ovakav događaj samo potvrđuje našu posvećenost održavanju te tradicije.”, zaključio je Turk.

Doris Dragović (Foto: Grad Zaprešić)

Nezaboravan vikend u Zaprešiću

Uz spektakularni koncert Doris Dragović, Ban Fun Fest započinje večera, 11. listopada, s velikim Dance Partyjem na kojem će publiku rasplesati zvijezde 90-ih – Minea, Ella i I.Bee. Troje glazbenih veterana najavljuju noć punu hitova i nostalgije, koja će savršeno uvesti posjetitelje u vikend prepun glazbe, zabave i povijesnih tura.

Pozivamo sve ljubitelje glazbe i dobre zabave da ne propuste ovaj jedinstveni koncert pod zvijezdama, 12. listopada na Trgu Ivana Pavla II. i pridruže nam se na nezaboravnom vikendu u Zaprešiću.


Komentari