‘Latino fiesta’ u Zagrebu: ‘Plešite cijeli dan i noć na nezaboravnom slavlju’

Latino plesovi, Ilustracija (Foto: Unsplash)

Ovo ljeto Zagreb svojim građanima, kao i turistima, nudi mnoštvo raznolikih, zanimljivih i zabavnih sadržaja, a jedno takvo događanje je predviđeno za početak srpnja kada će se u kvartovskom lokalu održati party za sve ljubitelje latino glazbe i plesa.

U subotu, 06. srpnja, Klub Svjetskog Srca Hrvatskog organizira latino tulum. “Pridružite nam se na nezaboravnom slavlju uz odličnu glazbu, ukusnu hranu i osvježavajuća pića!”, stoji u objavi organizatora događanja.

Tulum se održava u popularnom Retro Caffe baru, na adresi Savska cesta 180 u kvartu Knežija. Fešta započinje već u 12 sati i posjetitelji će se imati priliku zabavljati punih 11 sati, odnosno sve do 23 sata.

Tango ples, ilustracija (Foto: Pixabay)

Ulaznica je tri eura

DJ FEER iz Kolumbije će osigurati odličnu glazbenu atmosferu u kojoj će gosti moći plesati cijeli dan i noć. Osim toga, organizatori obećavaju ukusan ‘latino’ jelovnik uključujući i popularne empanade, hladno pivo i fino vino.

Svi zainteresirani mogu kupiti ulaznicu po cijeni od tri eura, a prikupljeni novac se skuplja kao donacija za ranije spomenuti Klub Hrvatsko srce, a riječ je o Udruzi useljenika Hrvata porijekla iz južne Amerike. A članovi kluba pak imaju besplatan ulaz.

Tehnički muzej Nikola Tesla spreman je za prvi dan ljeta, poziva Zagrepčane na predavanja



Komentari