Kako provesti vrući vikend u Zagrebu: Donosimo vam prijedloge što posjetiti

Temperature će biti debelo iznad 20, pa i 25 stupnjeva (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Ljeto u Zagrebu donosi pregršt festivala, radionica, kina na otvorenom… Na svakom koraku i u većini kvartova svatko može pronaći nešto za sebe. Mi vam donosimo nekoliko prijedloga gdje provesti subotu ili nedjelju.

Jezero Jarun (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Besplatna Joga radionica na Jarunu

Za sve ljubitelje joge, ili one koji žele isprobati jogu po prvi put, besplatna radionica na Jarunu je događaj koji ne smijete propustiti. Subota, 6. srpnja u 09:00, je savršeno vrijeme za opuštanje i revitalizaciju.

Ful Kul Buvljak

Ful Kul Buvljak je jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih urbanih buvljaka u Zagrebu, a održava se jednom mjesečno. Ovaj buvljak nudi mnogo više od same kupovine – stvara jedinstvenu atmosferu i predstavlja mjesto za druženje. Mnoštvo zanimljivih izlagača, umjetnika, kolekcionara i posjetitelja okuplja se na terasi kluba Boogaloo, gdje se svi druže uz glazbu DJ Tomija Phantasme. Na terasi Caffe Bara Boogaloo možete uživati u glazbenim setovima koji obuhvaćaju hitove 80-ih, new wave, post punk, dark, rock, kao i kultne pjesme koje se rijetko čuju na radiju.

Zagrepčanin nakon 50 godina otvorio najljepšu terasu u gradu: Njezina ljepota zabilježena je i u legendarnom filmu

Art Fair Stolnjak

U subotu, 6. srpnja, od 11:00 do 17:00, posjetite Figa Garden i uživajte u ukusnim osvježenjima u prekrasnom tajnom vrtu. Ovdje možete podržati lokalne umjetnike i odabrati jedinstvene ručno izrađene proizvode koji će osvježiti vaš dom ili upotpuniti vaš stil.


Festival „LADO na Mažurancu“

Četvrto izdanje festivala „LADO na Mažurancu“ održava se od 5. do 7. srpnja 2024. godine. LADO će publici pokazati dio svog bogatog programa, s naglaskom na koncertima, uključujući premijeru koncerta „Orkestar i Ladarice“ i dva plesna koncerta.

Siget (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Q’Art u Tvom Kvartu – Život na Kopnu u Parku Mladenaca

U sklopu festivala Q’Art, četvrta festival-akcija ove godine nosi naziv „Život na kopnu“ i održava se u Parku mladenaca u nedjelju, 7. srpnja u 14:00. Ovaj događaj uključuje proslavu 60. rođendana Parka mladenaca i priliku za upoznavanje s vijetnamskom kulturom kroz nastupe, hranu, proizvode i radionice.


Komentari