Zaustavili mladog vozača pa ih iznenadio njegov suputnik: Policajce šokiralo ono što je imao kod sebe

Policijsko vozilo, ilustracija (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu.

Policija uhitila muškarca o kojem je Zagreb.info danima pisao: ‘Hvala vam, bez vas ovo ne bi bilo moguće’

Naime, u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima na području Trešnjevke policijski službenici zaustavili su osobni automobil zagrebačkih registarskih kojim je upravljao 19-godišnji vozač.

Kontrolom vozila i vozača te 28-godišnjeg putnika, putnik je dragovoljno dao jedan smotuljak ispunjen s jedanaest plastičnih paketića ispunjenih materijom karakterističnog izgleda i teksture za drogu amfetamin, tzv. speed težine svih paketića 0,8 grama.

Policija, ilustracija (Foto: Josko Supic / CROPIX)

Također, dragovoljno je dao i osamnaest tableta anaboličkih steroida te jednu staklenu bočicu koja kao djelatnu tvar sadrži anaboličko sredstvo s liste tvari zabranjenih u sportu. Osumnjičeni je nakon toga priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija sumnja se da je mladić ilegalno nabavljao veće količine amfetamina i anabolička sredstva kako bi ih dalje preprodavao.


Uz navedenu drogu i anabolička sredstva, od osumnjičenog je oduzeto i 58 tableta anaboličkog sredstva koje je dragovoljno predao policijskim službenicima prilikom pregleda stana kojim se koristi na Črnomercu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju kaznena prijave će biti podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari