Psovke i uvrede sijevale na sve strane: Zagrepčanin odvratnim riječima vrijeđao oca, intervenirala policija

S otuđenim predmetom se udaljile iz trgovine (FOTO: Damir Krajač/CROPIX)

Gnjusnom obiteljskom svađom punom teških riječi bavio se ovih dana zagrebački Općinski prekršajni sud.

Mrtva pijana Zagrepčanka izvrijeđala oca i brata: Sutkinja joj odredila zatvor i liječenje

Zbog incidenta koji se dogodio 26. travnja ove godine pred sudom je završilo troje članova obitelji – brat, sestra i otac iz Zagreba. Oni su se krvnički posvađali.

Policijski automobil, ilustrativna fotografija
(Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

Incident zbog kojega se morala pozvati policija dogodio se je oko 17 sati kada je sin, stoji u presudi, vrijeđao oca. “Glup si, senilan si”, govorio je sin ocu i sve te uvrede ”začinio” nizom psovki. No otac nije ostao dužan.

“Marš iz stana, nisi vlasnik ovog stana”, odvratio mu je, a u svađu se zatim uključila i njegova kći.”Idiote, j***m i ja tebi mater, daj odj***i”, poručila je svome bratu te je 20 minuta kasnije stigla policija, a svo troje završili su u pritvoru.

Policija, ilustracija (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Ne smiju se vidjeti pola godine

Sutkinja je navela kako nitko od tri člana obitelji ranije nije bio osuđivan niti se protiv njih u trenutku suđenja vodio ikakav postupak. Sin je nezaposlen, kći ima posao, a otac je umirovljenik.


Filmska potjera u centru grada: Policija zbog grafita ganjala dvojicu muškaraca

Osim novčanih kazni, sutkinja je odlučila pobrinuti se da jedno dogledno vrijeme članovi obitelji međusobno ne mogu komunicirati.

“Okrivljeniku I. P. se izriče zaštitna mjera zabrane uznemiravanja oca A. P. u trajanju od šest mjeseci, a okrivljeniku A. P. se izriče zaštitna mjera zabrane uznemiravanja sina I.P. u trajanju od šest”, odlučila je sutkinja.

Dodatno, ni sestra svoje uznemiravati svojeg brata narednih pola godine.


Komentari